SUKSESS: Så langt lukter det suksess av prosjektet i strandkanten.

Godt boligsalg i høst betyr nok en byggestart i strandkanten

Trass i en høst preget av store utfordringer i boligmarkedet, er salgsresultatene så gode at utviklerne fortsetter det store prosjektet.

Publisert

Byggingen av første trinn av Strandholmen i Holmestrand er godt i gang. Totalt skal dette boligprosjektet som ligger langs sjøen i nordenden av sentrum bestå av 69 leiligheter i tre blokker over et felles garasjeanlegg.

De 23 leilighetene i første byggetrinn måler fra 57 til 115 kvadratmeter, og der er det bare fire usolgte igjen. Innflytting i denne blokka skal skje høsten 2023.

Nå har utviklerne Seltor Bolig og Bane Nor Eiendom begynt på det andre trinnet i kystbyen nord i Vestfold.

Svært god interesse

– Vi gleder oss over den positive mottagelsen prosjektet har fått. På tross av en turbulent høst generelt i boligmarkedet med mange utsatte salgsstarter, har interessen og salget på Strandholmen vært svært godt, melder Seltor.

Dette trinnet får 22 enheter mellom 45 og 116 enheter, hvorav sju er solgt. Prisene spenner fra 4,65 til 7,7 millioner kroner. Dette trinnet forventes ferdigstilt i løpet av første kvartal 2024, etter en byggetid på om lag 15 måneder.

Utviklerne har allerede god los på den tredje og siste blokka også.

– Med den store interessen vi opplever, er vi nå i full gang med å planlegge salgsstart på tredje trinn. Det legges opp til salgsstart i løpet av første halvdel av 2023, påpeker de.

Powered by Labrador CMS