TIL ALVA: André Sannerhaugen.
TIL ALVA: André Sannerhaugen.

Går til Carucels boligsatsing Alva

André Sannerhaugen er ansatt av Carucels boligsatsing Alva og skal jobbe med utleie av boliger.

Publisert

– Vi er veldig fornøyd med å ha fått André Sannerhaugen med på team Carucel. André startet hos oss 1. november og er ansatt som Team lead i Alva og bistår i forbindelse med utleie av boliger, opplyser Carucel i en melding.

Carucel forvalter i dag eiendom, som Carucel eier alene eller sammen med andre eiendomsaktører, for over 12 milliarder kroner. Selskapet har en portefølje bestående av ca. 40.000 kvm by-gulv i Oslobukta (Barcode, Bispevika Nord, Munch Brygge og Sørenga), og har i tillegg en portefølje bestående av 20 bygårder med brutto utleieareal på over 15.000 kvadratmeter på Grünerløkka og Oslo Vest. Selskapet forvalter alt fra bolig- og kontor- til logistikk og handels arealer.

André Sannerhaugen er utdannet eiendomsmegler fra BI Oslo og har masterfag i eiendomsutvikling og forvaltning. Han har jobbet som prosjektleder i flere år innen blant annet nybygg og renovering av eiendommer. I 5 år jobbet han med Home-porteføljen som blant annet eiendomsforvalter, prosjektleder og driftssjef, og sitter derfor på stor kunnskap om byggene alt fra næring og leiligheter til det tekniske.

– Jeg har samarbeidet med Carucel i over ett år da jeg jobbet som driftssjef for Akto Eiendom. Jeg kjenner derfor Carucel godt, og er meget glad for å komme inn i et så fremoverlent selskap med store ambisjoner og kunnskapsrike kollegaer. Jeg gleder meg til å være med på den videre utviklingen av boligkonseptet Alva.

Powered by Labrador CMS