NY JOBB: Frida Tosterud Grov.

Frida Tosterud Grov rykker opp i Colliers

Er forfremmet til Head of Capital Markets Norway.

Publisert

Frida Tosterud Grov begynte i Colliers (tidligere Pangea Property Partners) som analytiker etter å ha fullført sin mastergrad i finans fra Hult International Business School i 2016. I løpet av de seneste åtte årene har hun blitt forfremmet flere ganger, ifølge en pressemelding.

I 2023 ble hun Partner i Colliers Nordics. Tosterud Grov har også vært involvert i mange og komplekse transaksjoner og M&A på tvers av alle eiendomssegmenter, og er i dag hovedansvarlig for logistikksegmentet i Norge.

– Jeg er veldig glad for at hun takket ja. Frida har i løpet av disse åtte årene demonstrert ekstraordinære lederegenskaper og unik forretningssans. Hun har en imponerende merittliste, er hardtarbeidende, ambisiøs og oppnår konsekvent målene sine. Frida er også et utmerket og sympatisk forbilde, noe som gjør henne perfekt til denne viktige stillingen. Det er viktig for oss å ha klare karriereveier for våre talenter, og hennes karriere er et eksempel på vår forpliktelse til intern vekst og lederutvikling, sier administrerende direktør Bård Bjølgerud i Nordics.

– Jeg er stolt av å være en del av det norske lederteamet, dette er et skritt fremover i min personlige utvikling. Vi har et veldig robust kapitalmarkedsteam i Norge med base i Oslo, og jeg vil fortsette å jobbe hardt for å opprettholde vår ledende posisjon i Norden, kommenterer Frida Tosterud Grov.

Powered by Labrador CMS