BYTTER JOBB: Vidar Stokkeland går til Oslo Areal.
BYTTER JOBB: Vidar Stokkeland går til Oslo Areal.

Fra Skanska til Oslo Areal

Vidar Stokkeland går fra stillingen som leder av Skanska Commercial Development for å bli direktør for prosjekt og utvikling i Oslo Areal.

Publisert

Vidar Stokkeland er utdannet sivilingeniør innenfor bygg- og miljøteknikk fra NTNU, og har i tillegg etterutdannelse innen strategi og ledelse. Oslo Areal slår fast at Stokkeland skal få en sentral rolle i utviklingen av fremtidens Oslo Areal, med fokus på sosial, økonomisk og bærekraftig byutvikling. Han skal også være den fremste ressursen for å utvikle eksisterende og nye prosjekter, blant annet i Christian Krohgsgate langs Akerselva.

– Oslo Areal har vært et interessant selskap for meg lenge. De har spennende prosjektportefølje og høye ambisjoner innen områder som engasjerer meg, spesielt innenfor bærekraft. Etter mange fine år i Skanska, ser jeg nå frem til å bli kjent med menneskene i Oslo Areal, lære masse nytt og ta fatt på arbeidet med prosjektene, sier Stokkeland.

Administrerende direktør Mona Ingebrigtsen er svært fornøyd og glad for nyansettelsen.

– Jeg ser frem til å få Vidar med på laget og gleder meg til samarbeidet. Med sin kompetanse og erfaring, spesielt innenfor eiendomsutvikling kombinert med det strategiske og ledelse, vil han styrke oss som organisasjon og bidra til å videreutvikle selskapet. Med Vidar på laget har vi nå nok en nøkkelperson på plass for å bygge fremtidens Oslo Areal, sier Ingebrigtsen.

Powered by Labrador CMS