Aktuelt:

KLAR, FERDIG....: Eiendomsbransjen møttes i stafett under Eiendomsmesterskapet i skiskyting.
KLAR, FERDIG....: Eiendomsbransjen møttes i stafett under Eiendomsmesterskapet i skiskyting.

Farlig i skogen under Eiendomsmesterskapet i skiskyting - Neptune-lag stakk av med seieren

Med alle inntektene fra arrangementet til Aktiv mot Kreft, var det fullt hus da Norsk Eiendom og Advokatfirmaet Føyen arrangerte Eiendomsmesterskapet i skiskyting 2023.

Publisert Sist oppdatert

Det uformelle mesterskapet i stafett i skiskyting ble første gang arrangert i 2019, men har blitt avlyst de to siste årene på grunn av pandemien. Når de nå gjennomførte arrangementet igjen, var over 100 deltakere fra eiendomsbransjen på plass. Deltakerne stilte med navn Sim Sala Bom, Fullt Hus, Midt i blinken og Talerøret, og Norsk Eiendom stilte med T-skjorter med «Norsk Eiendom – raskere enn planprosessen» på ryggen.

– Vi har betydelig høyere fart i vårt næringspolitiske arbeid enn i løypa, derfor er det greit med et motto for laget hvor vi var garantert måloppnåelse, sier Norsk Eiendoms direktør Tone Tellevik Dahl.

– Det viktigste er å kunne møtes på en litt annen arena enn i hverdagen. Møte kollegaer, ha det moro og støtte en god sak, sier Jacob Solheim, partner i advokatfirmaet Føyen, som også har vært fadderbedrift for Aktiv mot kreft i mange år.

Det var andrelaget fra Neptune Properties som gikk av med seieren, mens Føyens lag Midt i blinken, og Bonava tok de neste plassene. Premier ble delt ut av Aktiv mot Krefts ambassadør Thekla Brun-Lie.

– Det er fantastisk gøy å være med på et slikt arrangement. Vi gleder oss allerede til neste år, kom det unisont fra John Martin, Sara, Lars og Lasse i Neptune Properties etter at de hadde vært på seierspallen.

Fossum IL Fossum Elite har stått for tilrettelegging, opplæring og teknisk gjennomføring av arrangementet.

Powered by Labrador CMS