Eksplosiv vekst av crowdfunding av eiendomslån "Kameo uke 31+32"

Eiendomsutviklere har ofte behov for fleksibilitet og belåning som ofte bankene ikke kan tilby. Crowdfunding kan være et alternativ. Statistikk fra Norsk Crowdfunding Forening viser at crowdfunding har hatt en eksplosjonsartet vekst i Norge– og den drives av lån til eiendom. Allerede i første kvartal var tallene nesten på 2020-volum, og hadde 199% vekst første kvartal 2020 mot samme periode i år.

Eiendomslån gjennom crowdfunding svarer på markedets ønske om andre vilkår på eiendomslån – det gir rett og slett en oppdatering av tilbudet som følger markedets utvikling. Denne formen for finansiering gjør det mulig for eiendomsutviklere å sikre finansieringen av prosjektet tidlig, og å få en belåningsgrad og -profil som gir god avkastning på egenkapitalen.

Stadig flere eiendomsutviklere oppdager fordelene med folkefinansiering, som kan være en mer fleksibel finansiering enn tradisjonell bankfinansiering. Både store og små utviklere vender seg nå til Kameo for sikre finansiering til boligutvikling i Skandinavia. Kameo er Skandinavias største investeringsplattform for eiendomslån. Siden starten har Kameo via sine over 30 000 investorer, lånt ut nærmere 1,5milliarder kroner fordelt på over 400 lån. De tilbyr flere typer lån – alt fra tomtefinansiering til topplån.

Kameo tilbyr flere typer finansieringsløsninger og har en rask søkeprosess. I tillegg stilles ingen krav til forhåndssalg og har de lavere krav til egenkapital. Du kan komme i gang raskere. De har ganske enkelt mer fleksibilitet enn bankene

Er du i gang med et nytt eiendomsprosjekt og vurderer hvilken finansieringsløsning som passer?

Se denne korte videoen med vår analytiker og salgssjef Faraz Seyedi som forklarer mer om eiendomslån via crowdfunding:

Kameo ble grunnlagt i 2014, fikk tillatelse fra det danske finanstilsynet i 2016 og opererer i dag i Sverige, Danmark og Norge med ca. 40 ansatte. I 2019 ble ABG Sundal Collier største deleier av selskapet og Ilija Batljan kom inn i 2021 som vesentlig eier.

Om du vil vite mer kan du lese her: https://www.kameo.no/

Ta gjerne kontakt med oss: [email protected]

Powered by Labrador CMS