UTVIDER: Malene Tunold, daglig leder i Talentgruppen, utvider satsingen til tech og finans.
UTVIDER: Malene Tunold, daglig leder i Talentgruppen, utvider satsingen til tech og finans.

Eiendomstalenter blir til Talentgruppen

Etter å ha opplevd sterk vekst i omsetning og oppdrag i Eiendomstalenter, bytter selskapet navn til Talentgruppen og starter opp ytterligere satsninger innen tech og finans under merkevarene; Techtalenter og Finanstalenter.

Publisert

Eiendomstalenter startet opp våren 2020 og leverer kandidater til eiendomsbransjen fra en base med over 2.000 personer. Ambisjonen har hele tiden vært å være den foretrukne samarbeidspartner når aktører i bransjen skal ansette. Etter nærmere to år i drift opplever selskapet en varm mottakelse fra bransjen.

– Vi er til for og av eiendomsbransjen. Vi ser på oss selv som en utvidet arm og partner til selskapene vi representerer og jobber for - en verdifull partner med unik bransjeinnsikt som forstår behovene, sier Malene Tunold, daglig leder i Talentgruppen.

Selskapet leverte en omsetning på 2,8 millioner kroner i 2021 på 1,5 årsverk, med et resultat på rett i underkant av 1 million. Så langt i år har selskapet fått inn over 25 oppdrag, hvorpå de fleste er fullført, men med noen få pågående.

– Det er mange nye oppdrag i pipeline, og stadig flere kunder ønsker bistand i forbindelse med rekruttering innen fag med grensesnitt mot tech og finans. Som følge av den økte etterspørselen etter bistand i forbindelse med stillinger som er utenfor kjernevirksomheten, har vi nå restrukturert oss for å kunne omfavne flere bransjer, fremhever Tunold.

Eiendomstalenter gjør navneendring til Talentgruppen, som blir det nye morsselskapet, hvorpå det opprettes tre nye datterselskaper; Eiendomstalenter, Techtalenter og Finanstalenter.

– Vi ser klare fordeler ved å utvide virksomheten til flere fagområder, og vi begynner med å utvide med finans og tech hvor vi tror synergieffekten er best. Finans og eiendom henger tett sammen og det er også to områder hvor det er svært stor utvikling på teknologisiden, sier Tunold.

Selskapet har også ytterligere planer om en enda sterkere posisjonering mot studenter.

– På sikt er også planen å knytte til seg studenter fra de største og mest relevante studiestedene i Norge som ambassadører for selskapet. Talentgruppen skal være et naturlig stoppested for alle ambisiøse studenter, som ønsker seg en knallstart på karrieren, sier Salman Saeed, styreleder i selskapet og gründer, og tidligere leder av nettverket Ung i Næringseiendom.

Powered by Labrador CMS