Transaksjon:

SOLGT: Sæter Torg har leieinntekter på over 15 millioner kroner i år.
SOLGT: Sæter Torg har leieinntekter på over 15 millioner kroner i år.

Kjøpte senter for andre gang – denne gangen for Ragde Eiendom

Vika Project Finance har kjøpt Sæter Torg på Nordstrand i Oslo for andre gang på fire år. Eiendomskjøpet ble tilrettelagt for Ragde Eiendom

Publisert Sist oppdatert

Det var i 2017 at Vika Project Finance kjøpte Sæter Torg for første gang. Senteret, som var en del av boligprosjektet til Fagerstad Utvikling og Neptune Properties, ble plassert hos Dypro Holding. Nå har Dypro solgt eiendommen, og igjen er det Vika Project Finance som kjøper på vegne av en eiendomsinvestor. Denne gangen er det Ragde Eiendom som har sikret seg eiendommen, som har et samlet areal på 8.280 kvadratmeter.

Eiendommen har leietakere som Norgesgruppens Meny-kjede, Onepark, Apotek 1 og Ark Bokhandel, i tillegg til flere kafeer og bakerier. Leieinntektene i 2021 er anslått til 15,7 millioner kroner. Men en yield godt nede på 4-tallet, er det grunn til å tro at eiendomsverdien er rundt 340 millioner kroner.

Sæter Torg ligger sentralt på Nordstrand i et område hvor det er flere planer om utvikling av nye boliger. Pilares Eiendom og Rema Etablering ønsker å styrke Sæter som knutepunkt ved å utvikle både nye boliger og næringsareal på andre siden av gaten til Sæter Torg. Også i Ekebergveien 231-235, på andre siden av Sæter-krysset mot t-banestasjonen, er det planer om å utvikle nye boliger.

Powered by Labrador CMS