Karriere:

NY: Anne Sellæg.
NY: Anne Sellæg.

Construction City styrker laget

Anne Sellæg er ansatt som kundeansvarlig og får ansvaret for å følge leietakerne gjennom byggeprosjektet.

Publisert

- Denne ansettelsen sikrer at vi får et dedikert kundefokus allerede fra starten av prosjektet, sier daglig leder Hege Skjelbred Hatlemark i Construction City Eiendom i en pressemelding.

Anne Sellæg skal i tillegg lede forvaltningen av det 103.000 kvadratmeter store næringsbygget på Ulven. Hun kommer fra stillingen som service controller i Selvaag Eiendom, og har tidligere ledet kundesenteret i Norwegian Property og Centre Manager i Regus.

Hun blir også sentral i utviklingen av utleiemodeller og nye tjenestetilbud. Allerede nå skal leietakerne involveres i arbeidet med å skape en fremtidsrettet samhandlingsarena på Ulven.

- Vi ønsker å involvere og engasjere leietakerne våre tidligst mulig, slik at vi treffer best mulig på behov, sier Hatlemark.

Sellæg tiltrådte stillingen som kundeansvarlig i Construction City Eiendom 1. mars.

Om Construction City

OBOS Eiendoms prosjekt skal bli en samhandlingsarena for bygg, anlegg- og eiendomsbransjen på Ulven i Oslo øst. Næringsbygget skal huse små og store aktører som sammen skal styrke bransjens samlede konkurransekraft. OBOS, AF Gruppen og Betonmast flytter hovedkontorene sine dit i 2025.

Powered by Labrador CMS