NY: Leif Kristen Olsen er nå på plass i utviklingsteamet.

Leif Kristen Olsen har gått til Citybox

Lavpriskjeden styrker utviklingsteamet med en erfaren ressurs.

Publisert Sist oppdatert

Leif Kristen Olsen er nå på plass i Citybox’s utviklingsteam som senior development manager. Med seg i kofferten har han erfaring fra blant annet Pandox, Nordic Choice og Norlandia Hotels ifølge en pressemelding.

Han har vært daglig leder i Lister Forvaltning, var ansatt Pandox mellom 2008-2020 og har dessuten bakgrunn fra i Nordic Choice Hotels og Norlandia Hotels. Olsen har en bachelor fra Norsk Hotellhøgskole og master of management fra Handelshøyskolen BI.

- Vi har et mål om å bli en av de ledende lavpris hotellkjedene i Europa med 40 hoteller i 2030. Leifs erfaring tilføres teamet ytterligere kunnskap og ekspertise, og vi får økt kapasitet til å fortsette ekspansjonen i Norden og Europa, sier Morten Høiseth som er head of development.

- Selskapet har inngått langsiktige leieavtaler med blant andre Eiendomsspar og Pandox. Dette er et meget godt fundament for videre utvikling og ekspansjon, og jeg ser frem til å være en del av teamet, sier Leif Kristen Olsen.

Citybox Hotels har sju hoteller med ca. 1.300 rom i drift i Oslo, Bergen, Kristiansand, Antwerpen, Tallinn og Helsinki. Kjeden har fem hoteller og ca. 900 rom under utvikling i Stockholm, Brussel, Stavanger, Kristiansand og Tromsø.

Powered by Labrador CMS