GIR FRA SEG STAFETTPINNEN: Lasse Reiersen overlater stafettpinnen til Alexander Karim Berntsen.
GIR FRA SEG STAFETTPINNEN: Lasse Reiersen overlater stafettpinnen til Alexander Karim Berntsen.

Bytte i eiendomsledelsen i Vatne Capital

Lasse Reiersen slutter som Head of Real Estate i Vatne Capital. Alexander Berntsen tar over ansvaret for alle næringseiendommene i gruppen.

Publisert

– Jeg har kommet til den avgjørelsen at jeg ønsker å gi stafettpinnen videre, der Alexander tar over mine ansvarsområder for næring og resterende ansvar blir fordelt internt. Jeg ønsker å takke Runar og hele organisasjonen i Vatne Capital. Det har vært tre givende år der vi har tatt kvantesprang i både eiendomsportefølje og gått fra to til syv ansatte innenfor eiendom. Jeg er stolt og takknemlig for å ha vært en del av utviklingen over disse tre årene. For min egen del skal jeg etterhvert ut på nye og spennende eventyr, men først en periode med foreldrepermisjon der jeg skal benytte anledningen til å vurdere fremtidige valg og muligheter, sier Lasse Reiersen.

TAR OVER: Alexander Karim Berntsen går til Vatne Capital.
TAR OVER: Alexander Karim Berntsen går til Vatne Capital.

Alexander Karim Berntsen blir Head of Vatne Commercial. Han har vært Leasing Manager og eiendomssjef for noen av Norges største kjøpesentre gjennom Steen & Strøm/Klepierre de seneste fire årene.

– Vi ønsker å optimalisere og videreutvikle vår kommersielle satsning, og Alexander har en profil som vi ønsker oss på den reisen. Ansettelsen gir oss økt kunnskap på dette området, og vi føler vi har funnet riktig person og er veldig godt fornøyd med valget. Samtidig har Lasse Reiersen valgt å søke nye utfordringer utenfor vårt system, så vi er glade for at Alexander er på plass for å overta mange av hans oppgaver. Lasse har vært en dyktig kollega og en viktig bidragsyter for vår eiendomssatsning de siste 3 årene, så vi ønsker han masse lykke til videre i karrieren sier Runar Vatne.

– Jeg er veldig fornøyd og stolt av muligheten jeg får hos Vatne Capital, og håper jeg kan bidra til å utvikle og lede denne satsningen videre. Jeg har lært ekstremt mye i min tid hos Steen & Strøm/Klepierre og setter stor pris på tiden min der. Jeg gleder meg til å ta fatt på ny rolle og nye utfordringer i Vatne Capital og ser frem til å brette opp ermene, sier Alexander Berntsen.

Powered by Labrador CMS