NYTT VAREHUS: Biltema i Oppdal får et tilsvarende varehus som det i Vinstra.
NYTT VAREHUS: Biltema i Oppdal får et tilsvarende varehus som det i Vinstra.

Bygger enda et varehus

Ikke før er varehuset til 100 millioner kroner på Vinstra åpnet, så er giganten i gang med ett til.

Publisert Sist oppdatert

Biltema varsler i en pressemelding at de skal bygge et varehus i Oppdal. Det blir da en del av kjedens plan om å utvide til 100 varehus innen 2028. Daglig leder Dag Bergby i Biltema Norge er svært fornøyd med å endelig kunne starte byggingen på Oppdal.

LES OGSÅ: Gjør god butikk på handelsbygg

– Vi gleder oss til å stikke spaden i jorda, og ønsker å takke næringsvennlige lokalpolitikere som har lagt til rette for oss. Med sitt enorme hyttemarked og ikke minst nevenyttige Trøndere, passer Oppdal oss helt perfekt. Nå er tomtekjøp og entreprenør i boks, slik at vi kan se frem til åpning om ca. tolv måneder, sier han.

Den svenske giganten betalte 12,1 millioner kroner for den 18,7 mål store tomta rett nord for Oppdal sentrum. Varehuset blir på totalt 6.000 kvadratmeter og får over 100 parkeringsplasser på utsiden.

LES OGSÅ: 100 millioner er målet i år

Pressemeldingen sier intet om hvor mye svenskene skal bruke på Oppdal, men siden den 5.500 kvadratmeter store filialen på Vinstra hadde en investeringsramme på 100 millioner kroner, er det nærliggende å tro at summen blir i den størrelsen.