Karriere:

Regionsjef hos Bonava Oslo, Matilda Vinje, er godt fornøyd med selskapets forsterkninger. Christian Berg (t.v) og Anders Sletten har fått nye stillinger som utviklingssjefer hos boliggiganten.
Regionsjef hos Bonava Oslo, Matilda Vinje, er godt fornøyd med selskapets forsterkninger. Christian Berg (t.v) og Anders Sletten har fått nye stillinger som utviklingssjefer hos boliggiganten.

Bonava ansetter to nye utviklingssjefer

Boligutvikleren Bonava styrker sin ledergruppe i Oslo med to nye utviklingssjefer. Anders Sletten hentes inn fra Schage Eiendom, og Christian Berg løftes fra Bonavas prosjektutviklingsteam.

Publisert Sist oppdatert

De to skal i fellesskap lede utviklingsarbeidet i Bonava Oslo, med hver sin prosjektportefølje.

- Vi er et selskap med solide, finansielle muskler. Bonavas har vekstambisjoner på Østlandet, og er på jakt etter både regulerte og uregulerte tomter. Vi ser også på muligheter for å inngå samarbeid med andre utviklere. Med to nye utviklingssjefer er vi bedre rigget og enda bedre rustet for vekst, uttaler regionsjef Matilda Vinje i Bonava i en pressemelding.

Anders Sletten har 25 års erfaring innen eiendomsutvikling, og kommer sist fra en rolle som prosjektdirektør i Schage Eiendom. Han har betydelig erfaring fra flere komplekse utviklingsprosjekter innen både bolig- og næringseiendom, og har jobbet langs hele verdikjeden.

- Christian Berg har på kort tid i selskapet vist at han er klar for å ta på seg større ansvar. Han har flere års erfaring både som entreprenør og som prosjektleder på byggherresiden. I Bonava har han hatt hovedansvaret for utviklingen av Bonava Oslos største utviklingsprosjekt, Gartneritaket i Vestby, fremgår det av pressemeldingen.

- Vi gleder oss til å få Anders med oss på laget. Anders og jeg vil sammen lede de dyktige prosjektutviklerne på utviklingsteamet her i Oslo. Vi vil bidra til å skape et enda bedre samarbeid både internt og eksternt, slik at vi på utviklingsteamet kan få realisert nye bærekraftige og gode nabolag for Bonava i Oslo-regionen, sier Christian Berg.

Anders Sletten har lang erfaring med eiendomsutvikling på Østlandet. Han ble fristet av selskapets planer for vekst.

- Bonava er et spennende selskap med store ambisjoner. Jeg er sikker på at Bonava og jeg blir en fin match, hvor mine kunnskaper og erfaring er verdsatt. Jeg ser frem til å bidra med å utvikle og realisere nye eiendomsprosjekter og gode nabolag som markedet setter pris på, sier Sletten.

Matilda Vinje er godt fornøyd med at kontoret vokser i takt med nye og spennende boligprosjekter.

- Vi er veldig fornøyde med å kunne styrke laget med Christian og Anders. Det er ekstra gledelig at vi både skaper vekstmuligheter for ett av våre interne talent, samtidig som vi får tilført ny kompetanse og erfaring ved å få Anders med på laget vårt, sier Vinje.

Powered by Labrador CMS