TRANSFORMERTE KUNGSLEDEN: Biljana Pehrsson var sjef i Kungsleden i mange år og transformerte selskapet gjennom en lang vekstperiode.
TRANSFORMERTE KUNGSLEDEN: Biljana Pehrsson var sjef i Kungsleden i mange år og transformerte selskapet gjennom en lang vekstperiode.

Biljana Pehrsson blir sjef i Nordr Sverige

Nordr har hentet inn den tidligere Castellum-toppen Biljana Pehrsson som ny administrerende direktør i Nordr Sverige.

Publisert Sist oppdatert

Hun blir en del av Nordrs konsernledelse og tiltrer sin stilling 15.august.

– Biljana er et av de mest respekterte navnene i bransjen. Med henne ombord får vi en sterk, erfaren og dyktig leder med omfattende kunnskap om eiendom, ledelse og selskapsbygging. Jeg er både glad og stolt over at vi rekrutterte Biljana, sier Nordrs konsernsjef Andreas Martinussen.

Biljana Pehrsson var i mange år adm. direktør i Kungsleden, som ble kjøpt opp av Castellum i fjor. Etter oppkjøpet tok Pehrsson over sjefsjobben i Castellum i en kort periode. Da hun var i Kungsleden, gjennomførte hun ett omfattende strategiskifte og la til rette for en vekstreise der selskapets eiendomsverdi vokste fra 14 til 43 milliarder svenske kroner.

– Kungsleden var en stor og spennende reise. Nå ser jeg frem mot neste spennende reise sammen med Nordr. Vår ambisjon er å befeste selskapets markedsposisjon i Sverige og posisjonere Nordr for den bærekraftige veksten vi ser foran oss, sier hun.

Biljana Pehrsson har solid erfaring fra eiendoms- og finansbransjen i Sverige, Norden og Europa. Hun blir en del av Nordrs konsernledelse, som ledes av Nordrs nye administrerende direktør Andreas Martinussen.

– Jeg ser frem til å jobbe tett sammen med den svenske ledergruppen, konsernledelsen og eierne. Sammen skal vi i løpet av høsten legge en tydelig, langsiktig strategi for Nordrs neste steg, sier Biljana Pehrsson.

Powered by Labrador CMS