BLOKKER: Slik så Lervig Invest for seg prosjektet i forbindelse med reguleringen i 2014.
BLOKKER: Slik så Lervig Invest for seg prosjektet i forbindelse med reguleringen i 2014.

Base Bolig inn i leilighetsprosjekt

Sammen med Inro skal de bygge 146 leiligheter i bydelen Storhaug i Stavanger.

Publisert

Base Bolig kjøpte nylig 62 prosent av aksjene i Lervig Invest og skal sammen med Inro utvikle 146 leiligheter i Haugesundsgata 39 til 43 i Stavanger. Selger er Wico Eiendom og Srb Invest og prosjektet har vært ferdig regulert siden januar 2015, melder Base Property.

– Det er gått noen år og vi vil nok gjøre noen tilpasninger når det gjelder utformingen, sier prosjektleder Rune Bertelsen i Base Bolig om prosjektet som er en del av Urban Sjøfront.

LES OGSÅ: Bygde med treverk i murjungelen

– Det har skjedd enormt mye i området de siste 15-20 årene, med Siriskjær, Lervig Brygge, Tou Scene og nytt sykehjem, for å nevne noe. Å ta del i denne transformasjonen er spennende og utfordrende, legger han til.

Eiendommen er på sju mål og ferdig utbygd vil den bestå av 121 selveierleiligheter, 25 utleieleiligheter, samt 400 kvadratmeter næringsareal.

– Det legges opp til to byggetrinn, det som i dag er en parkeringsplass blir utbygd først. Selv om prosjektet er ferdigregulert vil det bli søkt om endringer på utforming av boligene. Vi må se på den stadige transformeringen av hele området og tilpasse prosjektet til omgivelsene, det er helt naturlig når det er gått så lang tid, sier Bertelsen.

LES OGSÅ: Landets hurtigst voksende kommunen vil ikke mer

Base Bolig er et datterselskap i Base Gruppen. Hva de måtte ut med for aksjeposten, opplyses ikke. Inro eies av Rolf Smedvig Hodne og Arne Incoronato.

Salgsstart blir våren 2021.