BOLIG: – Deleie åpner døren til boligmarkedet for enda flere, sier markedssjef Ann Margareth W. Hutchinson fra Barlindhaug Eiendom.

Barlindhaug Eiendom utvider samarbeidet med CoOwner

Nå vil de hjelpe flere å komme trygt inn i boligmarkedet.

Publisert

I august skrev Estate nyheter om Corponor og Barlindhaug Eiendoms felles selskap Boo Eiendom som står bak blokkprosjektet iParken med 114 leiligheter i Rønvik litt utenfor Bodø sentrum.

Da hadde Boo Eiendom inngått et samarbeid med Coowner for å tilby deleie i boligprosjektet.

Nå er det klart at de to eiendomsaktørene CoOwner og Barlindhaug Eiendom skal samarbeide for å gi flere muligheten til å delta i boligmarkedet på en trygg og forutsigbar måte.

– Partnerskapet er et spennende skritt mot å oppnå dette målet og gir håp til de som tidligere har følt at boligmarkedet var utilgjengelig, sier CoOwner-partner Odd Egil Flokketveit i en pressemelding.

Deleie

Partnerne mener dette er spesielt viktig i lys av den pågående prisveksten på boliger og økende krav til egenkapital, som har gjort det utfordrende for mange å realisere drømmen om egen bolig.

Visjonen til CoOwner er å bekjempe økonomisk og sosial ulikhet ved å hjelpe flere mennesker med å eie hjemmet sitt. Selskapet har allerede innført deleie-modellen som gir muligheten til å dele eierskapet til en bolig. Den er ikke begrenset til førstegangskjøpere, men kan brukes av alle enkeltpersoner.

Markedssjef Ann Margareth Walaker Hutchinson fra Barlindhaug Eiendom peker på den tilsynelatende utilgjengeligheten i dagens boligmarked og hvordan deleie-modellen gir en reell mulighet til å overvinne de økonomiske utfordringene.

– Dessverre har ikke flertallet nok egenkapital. Deleie åpner døren til enda flere og dette partnerskapet gir muligheten til å komme inn i boligmarkedet, sier hun.

Powered by Labrador CMS