Karriere:

NYE: Jane Skjølås og Bjørn Magnus Stefansson.
NYE: Jane Skjølås og Bjørn Magnus Stefansson.

Bakke styrker staben

Bakke Leiligheter utvider satsningen på egen entrepriseavdeling og har nå fått inn ytterligere to prosjektsjefer for utbygging.

Publisert

Jane Skjølås har over 20 års erfaring fra entreprenørbransjen. Hun startet som prosjektingeniør i 1998 og har siden jobbet både som anleggsleder og prosjektleder. De seneste 10 årene har hun vært avdelingsleder for prosjektutvikling i Kruse Smith Entreprenør, ifølge en pressemelding.

Bjørn Magnus Stefansson er tømrermester og har videreutdannet seg som sivilingeniør med master i prosjektledelse. Han er opprinnelig fra Island, men har bodd i Norge i 12 år.

Han har flere års erfaring innen entreprenørbransjen og har jobbet flere år hos Skanska på større bolig- og næringsprosjekter. Tidligere har han vært i AF Gruppen Entreprenør og Fredensborg Fritid som byggherre.

- Det er gledelig å oppleve at Bakke blir sett på som en attraktiv arbeidsgiver og vi er svært glade for å få med oss Jane og Bjørn Magnus på laget i Bakke Leiligheter. Vi har nå fått på plass ledere for de nye byggeprosjektene vi planlegger byggestart på, sier daglig leder Arild Finstad i Bakke Leiligheter.

Ytterligere rekruttering

I tillegg til disse to ansettelsene planlegger selskapet ytterligere utvidelse av entrepriseavdelingen.

- Rekrutteringsarbeidet starter rett etter sommerferien, og vil pågå utover høsten og vinteren. Vi har spennende fremtidsplaner og besitter en stor tomtebank som skal utvikles og bygges de neste årene, påpeker Finstad.

Powered by Labrador CMS