Karriere:

HAR MELDT OVERGANG TIL BAHR: Nils F Bull.
HAR MELDT OVERGANG TIL BAHR: Nils F Bull.

BAHR forsterker satsing på MVA og eiendom

Nils F Bull kommer fra stilling som partner i spesialistfirmaet Harboe & Co og trådte nylig inn som Specialist Partner i BAHR.

Publisert

- Vi er veldig glade for å ha fått Nils ombord. Skal man gi god rådgivning til eiendomsaktører er det helt nødvendig å ha kontroll på merverdiavgift. Dette gjelder både ved eiendomsutvikling, i eiendomstransaksjoner og svært ofte ved inngåelse av leiekontrakter. Nils har meget bred erfaring og han er ikke minst en ressurs når det gjelder å gi klare og forståelige råd på et vanskelig område, sier Anne Sofie Bjørkholt, som leder BAHRs eiendomsavdeling.

- Det er gøy å bli en del av det sterke BAHR-teamet og jeg gleder meg veldig til fortsettelsen. Vi ønsker å være en god diskusjonspartner som hjelper kunden med å treffe gode og riktige valg. Målet er å optimalisere prosjektet slik at momskostnaden blir lavest mulig, men slik at kunden unngår fallgruver og diskusjon med avgiftsmyndighetene, sier Bull. 

- Samtidig opplever vi at Skatteetaten har fokus på eiendomsbransjen og vi ser også et økende behov for bistand i kontrollsaker og eventuelt i saker for domstolene. Vi har et erfarent lag som kan bistå i alle eventuelle trinn av slike saker, sier han.

Bull har tidligere også vært partner i Advokatfirmaet Haavind, Skattedirektoratet og i annet advokatfirma.

Powered by Labrador CMS