RYKKER OPP: Janne Herstad får økt ansvar i Avantor

Blir ny markedsdirektør i Avantor

Janne Herstad blir ny direktør for utleie og marked i Avantor.

Publisert

Janne Herstad tar over stillingen etter Owe Tunby, som har ledet avdelingen i 17 år. Hun tiltrer stillingen 1. juli. Hun har vært salgssjef i Avantor siden 2007 og har hatt ansvar for utleie av næringslokaler i Nydalen. Før hun begynte i Avantor, var hun prosjektmegler i DNB.

– Jeg har vært i Avantor i mange år, og det har vært spennende å bidra til transformasjonen av Nydalen fra det industriområdet som det engang var. Vi har fortsatt planer om å utvikle Nydalen videre, og vi skal også ta med oss erfaringene herfra til vårt nye prosjekt, Kystbyen Slemmestad. I Avantor bygger vi ikke bare eiendommer, vi utvikler hele nabolag. Jeg setter stor pris på å jobbe i et selskap som tenker både helhetlig og langsiktig, og som tar ansvar for at både beboere og arbeidstakere trives i de områdene vi utvikler. Det sier jo sitt at jeg fortsatt vil jobbe i Avantor, selv etter 17 år, sier Herstad.

Som ny markedsdirektør vil Herstad fortsette å prioritere bærekraftige løsninger, med mål om å redusere ombygging for nye leietakere og tilby fremtidsrettede, funksjonelle og miljøvennlige alternativer, sier Herstad.

– Bærekraft er og har alltid vært en del av vår strategi. Vi velger løsninger som ivaretar både miljøet og våre kunders behov, avslutter hun.

Hun vil fortsette å ta vare på sine kunderelasjoner, men ser også frem til å bidra inn i ledelsen og ha personalansvar for avdelingen.

– Janne har en imponerende evne til å bygge gode relasjoner med våre kunder og partnere, og det vil være verdifullt å ha hennes perspektiver i konsernledelsen. Jeg er sikker på at hun kommer til å gjøre en god jobb med å lede avdelingen vår. Owe Tunby har vært en viktig bidragsyter og en pådriver til utviklingen av Nydalen og Avantor som selskap. Han fortsetter som rådgiver på markedssiden med hovedfokus på bolig og utvikling av Slemmestad sier adm direktør Øystein Thorup.

Powered by Labrador CMS