TAR SJEFSJOBBEN: Sissel Engblom.
TAR SJEFSJOBBEN: Sissel Engblom.

Arkitektfirma med ny sjef

AT plan & arkitektur har ansatt Sissel Engblom som ny adm. direktør.

Publisert

Engblom erstatter Mette Hoel, som fortsetter i selskapet som HR/Administrasjonssjef. Sissel Engblom er utdannet sivilarkitekt fra AHO Oslo Arkitekthøyskole i 1991. Hun har vært arkitekt med spesialfelt innenfor urban transport-, bolig-, næring- og tidligfase utvikling. «Sissel har jobbet med eiendomsutviklere, politikere, kommuner og tverrfaglige grupper både nasjonalt og internasjonalt, har mottatt priser for sitt arbeid og er en etterspurt foredragsholder om arkitektur som nøkkelen til framtidsrettet samfunnsbygging», opplyser selskapet i en pressemelding.

– Vi er svært fornøyde med å få Sissel med på laget. Hun har en unik bakgrunn og kompetanse som passer utmerket for vår strategiske retning om å videreutvikle vårt selskap både i sør og i nord, sier styreleder i AT Plan & Arkitektur Kjell-Are Vassmyr.

AT Plan & Arkitektur er en totalleverandør av arkitekttjenester, med kontorer i Tromsø og Oslo.

– Jeg ser fram til å jobbe med og videreutvikle AT Plan & Arkitektur sitt høyt kvalifiserte team innenfor arkitekturfaget. Etter mange år med erfaringer fra Oslo, Sverige og Danmark, passer selskapets norske profil, med sømløse kreative prosesser i prosjektene, veldig godt. Vi utvikler Norges bærekraftige ryggrad med ATs unike kompetanse på stedsforståelse og lokal kultur, sier Sissel Engblom.