NORDEN: Nick Laird ser store regionale muligheter.

Anvil åpner kontor i Danmark - ser store muligheter for internasjonale investorer i Norden

De neste årene vil sannsynligvis by på større muligheter på tvers av landegrensene.

Publisert Sist oppdatert

Med et team i København utvider investerings- og forvaltningsselskapet Anvil Asset Advisors sin nordiske tilstedeværelse som lokal partner for internasjonale investorer.

– Våre kunder er fortsatt svært tiltrukket av det likvide og solide nordiske markedet, og vi tror de neste årene vil by på særlig interessante investeringsmuligheter. Vårt strategiske fokus dekker nå hele Norden, sier styreleder Nick Laird i en pressemelding.

Det neste steget

Fra før forvalter Anvil en portefølje på ti eiendommer med over 180.000 kvadratmeter på vegne av Starwood Capital Group, som Anvil også forvalter en logistikkportefølje for i Norge.

– Våre kunder betrakter Norden primært fra et regionalt perspektiv. Vi har lenge vært aktive i Norge og Sverige, så etableringen i København er et naturlig neste steg. Lokal tilstedeværelse vil sikre et sterkt fundament for vårt arbeid for våre kunder i Sør-Sverige og Danmark, i tillegg til at vi nå tilbyr en helhetlig nordisk løsning for våre investorer. Det danske kontoret vil også fokusere på å sikre nye gjeldsinvesteringer for mezzaninplattformen vår, Hybridge, påpeker Laird.

Anvil ble grunnlagt i 2015 som lokal partner for internasjonale investorer som investerer i Norden og har så langt deltatt i investeringer på totalt ca. 16 milliarder kroner.

Powered by Labrador CMS