Nardoveien 10 er blant eiendommene i porteføljen som er solgt.
Nardoveien 10 er blant eiendommene i porteføljen som er solgt.

Solgte eiendomsportefølje

Trondheim Bygginvest AS har solgt en eiendomsportefølje for rundt 140 millioner kroner.

Publisert

Porteføljen på tre kombinasjonseiendommer ble solgt helt på slutten av fjoråret. Kjøper er de lokale eiendomsinvestorene Kaare Arnstad og Hasle Gjerde. Etter det Estate Nyheter kjenner til var salgssummer i overkant av 140 millioner kroner.

De tre eiendommene som ble solgt var Nardoveien 10, Hornebergveien 1 og Magnus Lagabøters vei 8.

Nardoveien 10 er på 3700 kvadratmeter og har leietakere som Fretex, Bama og Otra Norge. Hornebergveien 1 er 3200 kvadratmeter, med leietakere som Force Technology og Victoria. Den største eiendommen i porteføljen er Magnus Lagabøters vei 8. Eiendommen på 5700 kvadratmeter er leid ut til blant annet Heidenreich og Oras. Alle tre eiendommene har et utviklingspotensial.

Det var Norion Næringsmegling var megler i transaksjonen. Næringsmegleren hadde en fantastisk avslutning på 2016, og var rådgiver for transaksjoner for 1,7 milliarder i desember. Blant dealene Norion var involvert i, er Kongsberg Maritime-bygget på Grilstad Marina, som trolig gikk for over 310 millioner kroner. Norion har også vært megler for Lade Teknopark, hvor det foreligger en budaksept. 

Powered by Labrador CMS