Selvaag Eiendom kjøper Strandveien 12 på Lysaker og vil ha mer eiendom i området.
Selvaag Eiendom kjøper Strandveien 12 på Lysaker og vil ha mer eiendom i området.

Selvaag kjøper på Lysaker

Selvaag Eiendom har kjøpt Strandveien 12 på Lysaker fra AVA Eiendom. – En av Lysakers beste beliggenheter. Sier Selvaag-sjef Cecilie Martinsen.

Publisert Sist oppdatert

Etter bare noen måneder i sjefsstolen i Selvaag Eiendom, gjorde Cecilie Martinsen det klart at selskapet ville kjøpe eiendommer i Oslo-området for 2,5 milliarder kroner. Nå melder eiendomsselskapet om kjøpet av Strandveien 12 på Lysaker, en eiendom som ble bygd i 1996. Selger er AVA Eiendom.

– Vi ser muligheten for å sette vårt preg på bygget og skape et enda mer attraktivt kontorbygg for våre leietakere. Med byggets umiddelbare nærhet til både kollektivknutepunktet Lysaker stasjon og til Lysaker Brygge, mener vi rett og slett at Strandveien 12 har en av Lysakers aller beste beliggenheter

Strandveien 12 hadde i fjor leieinntekter på 7,29 millioner kroner.

– Vårt eierskap i Strandveien 12 har vært en hyggelig reise. For oss i AVA er dette et strategisk valg om å gå ut av Lysaker-markedet, samt fokusere på større eiendommer og gjerne med muligheter for handelsutvikling. Vi er glad for at det er Selvaag Eiendom AS som nå overtar Strandveien 12 og er trygge på at de blir et godt vertskap fremover, sier administrerende direktør Arne Vannebo.

Selvaag Eiendom har stor tro på Lysaker-området, og følger ifølge en pressemelding « spent med på samarbeidet mellom Bærum kommune og Oslo kommune, samt deres tanker rundt videreutvikling av Fjordbyen Vest».

– Gjennom kjøp av Strandveien 12 og vår ambisjon om å investere i ytterligere eiendommer, gjerne i Lysakerområdet, ønsker vi å bidra til utviklingen av en enda bedre bydel, slik vi har lang tradisjon for i Selvaag Eiendom, sier Cecilie Martinsen.

Adm. direktør Cecilie Martinsen, Selvaag Eiendom.