Olsø blir Staur-partner

Tidligere Entra-sjef Rune Olsø er blitt partner i Staur Management AS.

Publisert Sist oppdatert

Dette er en artikkel fra NE nyheter, som nå er blitt til Estate Nyheter. Redaksjonen.

Selskapet er en del av Staur Holding og er eid av Østhus-familien, som har strategiske eierinteresser innenfor eiendom, energi og energitjenester, samt matvareindustri. Staur forvalter blant annet i samarbeid med Pareto Forvaltning AS investeringsmandatet Pareto Staur Energy.

Rune Olsø (bildet) var fra 2005 til 2010 direktør for strategi og forretningsutvikling i Entra Eiendom AS. Han ble i 2010 utnevnt til viseadministrerende direktør for Entra og var de seneste syv månedene frem til oktober 2012 konstituert som administrerende direktør i Entra.

Olsø valgte i oktober i fjor å gå av med umiddelbar virkning etter bråket om utnevnelsen og uenighet i styret.

Staur Management opplyser at Olsø vil både arbeide med Staurs eiendomsutvikling og delta i utviklingen av gruppens øvrige investeringsaktiviteter.

– Rune Olsø har en sterk strategisk kompetanse og har tidligere bevist at han leverer meget gode resultater i virksomheten han ledet. Vi har spesielt merket oss at Entra under Olsøs ledelse leverte et historisk godt halvårsresultat, et utbytte på en halv milliard kroner og gode kunderesultater. I Staur vil Olsø bidra til å skape verdier og arbeidsplasser både innenfor eiendom og den industrielle virksomheten vår. Vi er svært glade for at Olsø valgte å takke ja til vårt tilbud, sier Staur-aksjonær Bernt Østhus i en pressemelding mandag.

– Jeg ser frem til å bidra til bygge verdier der Staur har eierinteresser, både innenfor eiendom, industriell og finansiell virksomhet. Jeg valgte Staur fordi selskapet er en dynamisk, offensiv og meget kompetent verdidriver i ulike selskaper spredt over en rekke land. At dette skjer med base fra Trøndelag, er selvsagt ekstra positivt, sier Rune Olsø.

 

Powered by Labrador CMS