Per Haaheim gleder seg til å gå ut i markedet med et skybasert analyseverktøy for eiendomsbransjen.
Per Haaheim gleder seg til å gå ut i markedet med et skybasert analyseverktøy for eiendomsbransjen.

«Eiendomsbransjens Bloomberg» ansetter

Create-Solutions har ansatt Per Haaheim som ansvarlig for Oslo-kontoret.

Publisert

Med blant annet Smedvig Eiendom på eiersiden, har det nye selskapet Create-Solutions store ambisjoner i markedet for informasjon om næringseiendom.

– Vi bygger eiendomsbransjens svar på Bloomberg-terminalen, har daglig leder Rune Svindland sagt om selskapet, som har kartlagt eiendomsmarkedene i Stavanger-området, Bergen, Trondheim og Oslo.

Nå gir selskapet gass og ansetter tidligere Realinform-sjef Per Haaheim. Han går inn på eiersiden og vil ha ansvaret for å bygge opp Oslo avdelingen.

– Gjennom Create-Solutions ser jeg frem til å bidra med å levere det komplette bildet for næringseiendom i Oslo, Stavanger, Bergen og Trondheim. I over 3 år er det blitt gjort et omfattende kartleggingsarbeid, som har endt opp med et fantastisk skybasert analyseverktøy, som jeg får gleden av å gå ut i markedet med, sier Haaheim.

Create Solutions har informasjonsdatabaser med tilhørende styrings- og beslutningsverktøy for aktører som jobber med næringseiendom. Databasene er hierarkisk oppbygd, og inneholder omfattende eiendomsinfo fra aggregerte nivåer (geografi, bygningstype, mv.) ned til hver enkelt bygningskropp. Man kan blant annet se hvem som eier bygg, hvilke leietakere byggene har, hvor mye som står ledig i området og få annen dybdeinnsikt.