NYTT TILSKUDD: AKA har sikret seg enda en eiendom til den omfattende eiendomsporteføljen.

AKA kjøpte Meny-eiendom

AKA har kjøpt en dagligvareeiendom på 3.400 kvadratmeter på Eik i Tønsberg.

Publisert

Eiendommen har et samlet areal på 3.400 kvadratmeter og har adressen Eikveien 49 i Tønsberg. Det er Reidar Skjeggerøds selskap Skjeggerød Invest som selger eiendommen.

– Meny Eiktoppen er en veldrevet og populær butikk. Meny-kjeden står generelt sterkt i Vestfold. Området Eik ligger tre kilometer nord for Tønsberg sentrum, har lite gjennomgangstrafikk og stabil kundekrets, sier AKAs investeringsdirektør Hallvard Thoresen.

Reidar Skjeggerød (75) er glad for at AKA overtar eiendommen.

– Jeg har selv en lang historie i dagligvarehandelen, både som konsulent og butikksjef, og har krysset veier med AKA gjennom tiden. AKA som eier og forvalter har jeg bare hørt positive ting om, og da ingen i familien ønsker å overta eierskapet er jeg glad for at AKA overtar, sier Reidar.

Reidars sønn, Trond Skjeggerød, er kjøpmann ved Meny Eiktoppen, noe han har vært i 25 år.

– Trond er eksepsjonelt god på butikkdrift, sier Reidar Skjeggerød.

I tillegg til å drive Meny Eiktoppen, er Trond Skjeggerød også medeier i to KIWI og én Spar-butikk.

FORNØYD: Hallvard Thoresen er fornøyd med AKAs seneste eiendomskjøp.

– Eiktoppen er et moderne nærsenter, med meget god parkering på omkring 130 plasser. I tillegg til Meny har eiendommen to leietakere; Apotek 1 og en frisør, forteller AKAs investeringsdirektør.

Bygget er opprinnelig oppført i 1997 men er oppgradert i flere etapper, sist i 2012. Rundt påsketider neste år monteres solceller på taket, der produsert strøm skal kjøres inn på drift av kjøle- og fryseanlegg – som for øvrig er ferdig utskiftet til rent CO2-anlegg i løpet av desember.

I 2021 hadde eiendommen leieinntekter på ca. 5 millioner kroner.

Powered by Labrador CMS