NYTT OMRÅDE: Fra venstre Åshild Eikenes Sjøli og Silje Skullerud, som er ansatt til å lede den nye satsingen til Advansia.
NYTT OMRÅDE: Fra venstre Åshild Eikenes Sjøli og Silje Skullerud, som er ansatt til å lede den nye satsingen til Advansia.

Advansia med nytt område innen kontrakt og anskaffelser

Rådgivningsselskapet Advansia har ansatt Åshild Eikenes Sjøli og Silje Skullerud til å lede en nysatsning som inkluderer juridisk og strategisk rådgivning innen anskaffelser, kontrakt, bærekraft og compliance.

Publisert

– Det er spennende å etablere et nytt tjenesteområde hvor vi kan bruke vår egen kompetanse og erfaring innen kontrakter og anskaffelser til å bistå kunder med å arbeide mer strategisk på dette området, sier Frode Steinsvik, seksjonsleder for Forsvar og justis i Advansia.

Målet med nysatsingen er at selskapet skal bidra til ansvarlig forretningsutvikling og -drift gjennom bærekraftige kontraktstrategier og anskaffelser, og gjennom det være en pådriver til å utvikle bygg- og anleggsbransjen videre.

– Vi er svært fornøyde med å ha fått Åshild Eikenes Sjøli og Silje Skullerud til å lede denne satsingen. De har begge svært relevant spisskompetanse for våre kunder og de bringer med seg spennende kunder og samarbeidspartnere, fortsetter Steinsvik.

Han viser til at Sjøli og Skullerud tidligere har drevet Ask Tjenester som har bistått en rekke selskaper med de tjenesteområdene Advansia nå inkluderer i sin portefølje.

Sjøli i har bred strategisk og operativ erfaring, blant annet innen prosjektledelse- og utvikling, og som daglig leder i flere konsulentvirksomheter. Hun er særlig erfaren innen bygg, anlegg og IKT. Med seg til å lede denne satsingen har hun Silje Skullerud, som har mangeårig strategisk og operativ erfaring fra Kongsberg Defence & Aerospace, hvor hun blant annet ledet compliance- og bærekraftfunksjonene.

Powered by Labrador CMS