LEDER: Inge Henning Andersen styrer skuta enn så lenge.
LEDER: Inge Henning Andersen styrer skuta enn så lenge.

Advansia etablerer seg i Nord-Norge

Inge Henning Andersen er midlertidig ansatt som fungerende regionsjef.

Publisert

AFRY-datter Advansia er et av Norges største og ledende fagmiljøer innen prosjekt- og byggeledelse. Fra før av har selskapet kontorer i Oslo, Stavanger, Molde og Trondheim. Nå etablerer de seg i Nord-Norge med regionkontor i Bodø.

– Bodø står foran en spennende transformasjon med mange interessante prosjekter. Vi ser frem til å bidra med vår kompetanse sammen med lokale aktører i denne prosessen, sier Ingvild Vikenes som er direktør for strategi og forretningsdrift i Advansia.

Flere prosjekter

Selskapet har allerede en rekke oppdrag i regionen. Avinor skal på oppdrag fra Samferdselsdepartementet bygge den nye flyplassen i Bodø og har tildelt kontrakten for en komplett prosjektorganisasjon til arbeidsfellesskapet Team Marstrand/Advansia.

I tillegg er de i gang med forprosjekt for Bodøs nye storstue – en fremtidsrettet stadion hvor bærekraftige løsninger er satt i høysete. Selskapet er også partner i Action Now, Bodø/Glimt sin egen bærekraftsatsing, hvor de leder noen av nettverkene. Ifølge Vikenes er dette bare starten. Sammen med andre dyktige aktører ønsker Advansia å bidra på mange av satsningene som kommer.

– Vi har blitt overveldet over den gode mottagelsen vi har fått i Bodø. Både interesseorganisasjoner, nettverk og bedrifter har gitt oss god innsikt i byens fremtidige aktiviteter og planer, forteller hun.

Muligheter for ny regionleder

- Å få mulighet til å konstituere som regionssjef i nord er både spennende og lærerikt. Jeg har fått gleden av å bli kjent med Advansia gjennom jobben de har gjort for Bodø/Glimt med planene for ny stadion, som organisasjonsutvikler og mental coach for klubben, og i videreutviklingen av Action Now. Dybden og bredden i kunnskap til selskapet er imponerende, påpeker Inge Henning Andersen.

Det er utlyst en ny stilling som regionssjef og Andersen vil fungere frem til stillingen er besatt. Han er godt kjent med byen og markedet, og vil i startfasen ha fokus på å knytte kontakter med potensielt nye kunder og samarbeidspartnere.

Powered by Labrador CMS