Aktuelt:

HOTELL: Adm. direktør Gøril Bergh i Drammen Helsepark, konsernsjef Yngvar Tov Herbjørnssønn i Norlandia og adm. direktør Svein Arild Mevold i Up North satser på hotell ved sykehuset.

Adolfsen etablerer hotell i Drammen

Norlandia (Adolfsen Group) og Drammen Helsepark har inngått leieavtale for hotell med 220 rom.

Publisert Sist oppdatert

Hotellet blir nærmeste nabo til det nye sykehuset i Drammen. To Adolfsen Group-selskap signerer sammen - Norlandia Health & Care Group og Up North Hospitality. Driften skal Norlandia Hotel Group stå for, ifølge en pressemelding.

– Hotellet bygges med ni etasjer og 220 rom i tillegg til en kurs- og konferanseavdeling med plass til over 300 deltakere i det største rommet. På gateplan kommer restaurant og bar, sier styreleder Svein Arild Mevold i Norlandia Hotell Group.

Han er også administrerende direktør i Up North.

Bred næringsutvikling

– Vi vurderer markedet i Drammen som godt. I byen skjer det næringsutvikling på bred basis, påpeker Mevold.

Drammens nye sykehus åpner i mai 2025, hotellet følger kort tid etter.

– Signeringen med Norlandia er en milepæl. Den er viktig for utviklingen av helseparken, sier administrerende direktør Gøril Bergh i Drammen Helsepark.

– Prosessen med Norlandias tverrfaglige team har vært veldig god. Vi har på vår side hatt god assistanse av Hotelia som vår hotellfaglige rådgiver. Advokatfirmaet CMS Kluge har bistått med leieavtalen. Vi har også hatt med oss rådgivere fra DARK Arkitekter, Rambøll, Krok & Tjälder Arkitekter og ProBea, fortsetter hun.

Powered by Labrador CMS