SKI: Solon har engasjert Betonmast nok en gang. Il: Reiulf Ramstad Architects EVE IMAGES
SKI: Solon har engasjert Betonmast nok en gang. Il: Reiulf Ramstad Architects EVE IMAGES

528 millioner for 188 leiligheter

Betonmast Boligbygg har signert kontrakt med Solon Eiendom om oppføring av 188 leiligheter i den nye bydelen.

Publisert Sist oppdatert

Kontrakten omfatter bygging av totalt 188 leiligheter fordelt på fem blokker over en parkeringskjeller i den nye bydelen Magasinparken på Ski. Kontrakten er en totalentreprise på 528 millioner kroner før moms, ifølge en pressemelding.

– Vi gleder oss over at Solon Eiendom gir oss tillit, dette er det tredje prosjektet vi bygger for dem og vi ser frem til et fruktbart samarbeid også denne gang, sier administrerende direktør Frode Antonsen i Betonmast Boligbygg.

LES OGSÅ: Starten har gått prosjektet til 500 millioner

– Vi er svært fornøyde med Betonmast på prosjektene Landsnes Hage og Parkveien. Betonmast er en seriøs entreprenør som det er lett å samarbeide med, og som forstår den vekt vi legger på kvalitet i både utførelse, funksjon og arkitektur, sier administrerende direktør Stig Bech i Solon Eiendom.

Arbeidene på Magasinparken starter ca januar 2020 og blir ferdigstilt tre år senere.

Samtidig har Solon Realkapital, som eies 51 prosent av Runar Vatne og 49 prosent av Solon Eiendom, kjøpt to bygg med til sammen 62 enheter i byggetrinn 2 i Solon Eiendoms prosjekt Magasinparken – Ski for 312,13 millioner kroner.

Se Stig Bech i Solon Eiendom forklare hvorfor selskapet oppnår høyere salgspriser enn mange av konkurrentene her på Estate Play: