Karriere

Oslo Airport City ansetter

Oslo Airport City har ansatt Jon Tallberg som ny markedsdirektør og Elianne Meland som ny økonomi- og finansdirektør.

TIL OSLO AIRPORT CITY: Jon Tallberg og Elianne Meland.
FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail

– Vi ser frem til å styrke laget med Elianne og Jon for å øke kapasiteten til å gjennomføre prosjekter og utviklingen som nå begynner å materialisere seg. Utviklingen av Marawell Hotel og Porsche Center Gardermoen har begge byggestart rett over sommerferien. Vi har kommet langt med masterplan og regulering, har flere spennende nye prosjekter under oppseiling i tillegg til Marawell hotellet og Porsche og trenger medarbeidere med erfaring fra store byutviklingsprosjekter, sier Thor Thoeneie, adm. direktør i Oslo Airport City.

Jon Tallberg kommer fra Tress Asset Management, hvor han har vært eiendomsdirektør med ansvar for utvikling og forvaltning. Han har vært også vært regiondirektør i Entra Eiendom, adm.dir. for Newsec Asset Management AS, sentersjef i Olav Thon Gruppen og har drevet et næringseiendomsselskap. Han har også styreverv i flere eksterne selskaper og er Handelsøkonom fra Oslo Handelshøyskole.

Elianne Meland har en mastergrad i økonomi og administrasjon. Hun har jobbet 13 år i eiendomsbransjen, de siste 11 årene med kjøpesentre i Sektor/Citycon. Har hun vært Controller og Finance Director med ansvaret for økonomifunksjonen i den norske delen av Citycon-konsernet. Meland har jobbet mye med rapportering, regnskap, skatt og avgift og har internasjonal erfaring fra børsnotert selskap.

Oslo Airport City er en ny bydel som bygges ved Gardermoen. Til sammen er det planlagt over 1 million kvadratmeter med næringsareal. Selskapets visjon springer ut fra Norges- og Osloregionens vedtak om knutepunktutvikling av levende byer beliggende rundt Oslo med god kollektivdekning. Selskapets ledelse har en egen arbeidsgruppe bestående av tre av styrets medlemmer.

Senter-utleiere behøver ikke rystes av Malvik-dommen (+)
Juss
Koronaeffekten på eiendomsmarkedet
Aktuelt
Suksess i den leilighetsløse bygda
Bolig
Etablerer reiselivsgigant mens korona herjer (+)
Transaksjoner
Dyreste i Stavanger
Bolig
Skjer'a? Få med deg alt. Bli abonnent her!
Fører digital handelskrig mot korona – og det funker (+)
Aktuelt
Ansett en Mama for lunch
Play
Eiendomsaktører og regjeringens støttepakke (+)
Juss
Boligprisene faller
Bolig

Motta gratis nyhetsbrev fra estate

Få eiendomsnyheter alle hverdager, pluss en oppdatering over ukens viktigste og mest leste saker fra eiendomsbransjen hver lørdag.