Karriere

CWR henter rådgivere

Cushman & Wakefield Realkapital har hentet Monica Jacobsen og Cecilie Eidslott fra Colliers.

MYE I CWR: Monica Jacobsen og Cecilie Eidslott begynner i Cushman & Wakefield Realkapital.
FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail

Eiendomsrådgiveren har ansatt Monica Jacobsen som senior rådgiver på transaksjonsteamet. Samtidig har leietakerrådgivningsdelen i Cushman & Wakefield ansatt Cecilie Eidslott som seniorrådgiver – head of cross border.

Monica Jacobsen kommer senest fra Colliers, og har jobbet med kjøp og salg av næringseiendom siden 2000. «I denne perioden har hun opparbeidet seg en solid portefølje med faste kunder og svært bredt nettverk. Hun har meget god kunnskap og fokusert mye på utviklings- og konverteringseiendom, leiegårdsmarkedet samt handelseiendom», opplyser CWR i en melding. Hun starter i den nye jobben den 1. februar.

– Aktivitetsnivået i avdelingen er svært høyt- I 2019 doblet vi omsetningen fra 2018 og pipeline for 2020 ser meget god ut. Vi har over lengre tid vært på utkikk etter en megler av Monicas kaliber og vi er svært fornøyde med å få henne om bord, sier leder for transaksjonsavdelingen, Marius G. Dietrichson.

For å opprettholde og styrke posisjonen i markedet for leietakerrådgivning, har CWR ansatt Cecilie Eidslott som Seniorrådgiver –  Head of cross-border. Hun vil arbeide med norske kunder, men får også et spesielt ansvar for å videreutvikle og styrke fokuset på de internasjonale kundene.

Cecilie Eidslott har lang erfaring med næringseiendom. Hun startet å jobbe med eiendom allerede i 1988 etter endt utdannelse som siviløkonom fra University of British Columbia, Vancouver. Etter dette har hun jobbet i Gjensidige NOR Næringseiendom, Posten (eiendomsdirektør), NAI First Partner (2003-2009 – megler/partner), CREX (2009-2014 – eget selskap), og Colliers (2014-2019 – direktør leietakerrådgivning).

– Vi gleder oss til at Cecilie skal bli en del av vårt team.  Hun har arbeidet lenge som leietakerrådgiver, men har i tillegg en utrolig bred og fin erfaring fra eiendomsmarkedet.  Hun har en tydelig internasjonal profil og liker å jobbe med både internasjonale og norske kunder. I tillegg er Cecilie en veldig hyggelig person som motiveres av å jobbe sammen med kolleger og kunder, noe som passer godt inn i Cushman & Wakefield Realkapital kulturen, sier leder for Leietakerrådgivning i Cushman & Wakefield Realkapital, Tor Svein Brattvåg.

Cecilie Eidslott begynner i den nye stillingen den 1. mars.

Blir løpt ned når de lanserer fond med dette (+)
Analyse
Eiendomsskatt for næringseiendom: Det lønner seg å klage
Juss
Investorene vil kjøpe mer eiendom
Aktuelt
Prøver på nytt med færre boliger (+)
Bolig
Snart byggestart for hotell på Økern
Utvikling
Skjer'a? Få med deg alt. Bli abonnent her!
Corona gir hotellsmell (+)
Aktuelt
Kvitter seg med 105 mål stor næringspark (+)
Transaksjoner
Må møte som tiltalt i retten denne uken (+)
Juss
Vil hedre sin avdøde kone på Fornebu
Utvikling

Motta gratis nyhetsbrev fra estate

Få eiendomsnyheter alle hverdager, pluss en oppdatering over ukens viktigste og mest leste saker fra eiendomsbransjen hver lørdag.