SENTER: Holmlia senter er blant eiendommene til OBOS Eiendom.

OBOS Eiendom vant MSCI Award

OBOS Eiendom vant MSCI European Property Investment Award 2019 for beste avkastning på eiendomsporteføljen de siste tre årene.

Publisert Sist oppdatert

OBOS Eiendom (tidligere OBOS Forretningsbygg), som er næringseindomsdelen i OBOS, leverer god avkastning for boligbyggelaget. Nå har OBOS Eiendom vunnet MSCI European Property Investment Award for 2019. Det er det andre året på rad at OBOS Eiendom vinner for den beste avkastningen på eiendomsporteføljen de siste tre årene.

OBOS Eiendom har levert en avkastning på 11 prosent for alle eiendommene de siste tre årene, mot 9,7 prosent for gjennomsnittet i det norske markedet.

– Vi er stolte over å vinne denne prisen for andre år på rad. For oss er den en anerkjennelse av det harde arbeidet våre medarbeidere legger ned hver dag for å forvalte og utvikle våre eiendommer. Gode resultater gir oss et solid utgangspunkt for å investere videre i blant annet fornøyde kunder, miljøtiltak og nye utviklingsprosjekter, sier Nils Morten Bøhler, konserndirektør for næringseiendom i OBOS.

OBOS Eiendom har en portefølje med 86 eiendommer som er blitt målt av MSCI. MSCI er en global eiendomsindeks som skal måle avkastning og trender i eiendomsmarkedet.

OBOS Eiendom mottar prisen den 17. oktober under MSCIs europeiske eiendomskonferanse i London.

– Vi brenner for bærekraftig byutvikling og har fokus på å skape gode handels- og kontorbygg med kundens behov i sentrum. Gjennom nesten 70 år har vi bygget opp en eiendomsportefølje med gode utviklingsmuligheter. Dette resulterer i stor verdiskapning ut over den generelle markedsveksten og har gitt en god avkastning, forteller Bøhler.

OBOS Eiendom har 710 000 kvadratmeter næringseiendom.

Powered by Labrador CMS