Karriere

Inn som ny partner i Bull & Co

Thor Wessel har begynt i Bull & Cos eiendoms- og entrepriseteam.

PARTNER: Thor Wessel er ny partner hos Bull & Co.
FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail

Wessel har spisskompetanse innen entrepriserett og har lang fartstid som advokat og rådgiver i bygg- og anleggsbransjen. Han har jobbet med entreprise, kontraktsrett og prosedyre i snart 15 år, ifølge en pressemelding.

Advokaten kommer fra DLA Piper Advokatfirma, hvor han har hatt nøkkelroller i firmaets entrepriseavdeling. Han har også tidligere vært konsernadvokat hos blant annet Veidekke og Mesta.

LES OGSÅ: Får ansvaret for økonomien i Stor-Oslo Eiendom

– Thor har jobbet med alle faser av entrepriseprosjekter – fra anbudsstadiet og forhandlinger til sluttoppgjør og tvisteløsning i og utenfor domstolene. På oppdragsgiversiden har han erfaring fra entreprenørsiden, rådgivere og eiendomsutviklere, samt private og offentlige byggherrer, sier styreleder  Tom G. Eilertsen i Bull & Co.

Der blir han sentral i å bygge og videreutvikle entrepriseområdet og blir også en bidragsyter i tvisteløsningsteamet.

– Thor har jobbet på innsiden av entreprisebransjen i flere omganger og har opparbeidet en kombinasjon av industriell innsikt og forståelse av hvordan jussen kan spille på lag med det kommersielle, som gjør at han er en ettertraktet rådgiver. I tillegg deler han våre verdier og har et stort engasjement for å være med å utvikle entrepriseområdet hos oss, påpeker Eilertsen.

LES OGSÅ: Starter på siste byggetrinnet nå

– Jeg ser fram til å bli en del av et svært kompetent miljø hvor jeg vil jobbe videre med å utvide og utvikle fagmiljøet innen entrepriserett. Bransjen er i en rivende utvikling og går spennende tider i møte, sier Thor Wessel.

Styrkingen av entrepriseområdet inngår som et viktig element i Bull & Cos vekststrategi. Det samlede eiendoms- og entrepriseteamet i Bull & Co vil nå bestå av ni partnere og advokater.

Far og sønn tar gevinster i øst og i nord (+)
Analyse
Nytt AKA-kjøp i Sandefjord
Transaksjoner
Fra utsiden til innenforskap
Aktuelt
Åtte av disse leilighetene blir kanskje ikke bygget (+)
Bolig
Livet på låven ser ut til å friste
Bolig
Ikke gå glipp av noe! Meld deg på nyhetsbrev her!
Selger tomtene for 3,4 milliarder
Transaksjoner
Milliardprosjekt med 950 boliger (+)
Bolig
SPG kjøper utviklingseiendom i Oslo (+)
Analyse
Endelig stiger leieprisene på Forus
Aktuelt

Motta gratis nyhetsbrev fra estate

Få eiendomsnyheter alle hverdager, pluss en oppdatering over ukens viktigste og mest leste saker fra eiendomsbransjen hver lørdag.