Får ansvaret for økonomien

Ole Johannes Felberg er ansatt som ny økonomiansvarlig i Stor-Oslo Eiendom.

Publisert Sist oppdatert

Ole Johannes Felberg kommer fra BDO Norge hvor han har vært revisor i sju år. De siste to årene har han dessuten jobbet som manager i selskapet og kjenner Stor-Oslo Eiendom og bransjen vår godt, melder selskapet.

Felberg får ansvar for økonomioppfølgning og rapportering i de ulike prosjektselskapene. Han er statsautorisert revisor og utdannet siviløkonom fra Handelshøyskolen BI, har erfaring som prosjektleder i revisjon av store og mellomstore selskap, samt erfaring med egenkapitaltransaksjoner og restruktureringer av konsern. I tillegg har han engasjert seg som foreleser både internt i BDO og ut mot eksterne kunder.

LES OGSÅ: Ny partner i Ræder

– Jeg ser frem til å bli en del av Stor-Oslo Eiendom, med sin brede kompetanse, spennende prosjekter, fokus på bærekraft og miljø, samt er fremme i skoen når det gjelder utvikling i eiendomsbransjen, sier Ole Johannes.

Mathis Grimstad i Stor-Oslo Eiendom er veldig tilfreds med ansettelsen.

– Med Ole Johannes får vi en rutinert og kompetent medarbeider som kjenner vår bransje godt. Vi er inne i en god vekstfase med stadig økende mengde kompliserte og økonomisk innfløkte prosjekter. Dette stiller store krav til vår egen in-house kompetanse på dette området. Med Ole Johannes på laget forsterker vi denne kompetansen vesentlig, påpeker han.

Powered by Labrador CMS