Bolig

Prisrekord i flisbyen

Meierikvartalet er Stor-Oslo Eiendoms store byutviklingsprosjekt i Lillestrøm. Nylig satte prosjektet ny prisrekord med salg av en leilighet til 20,8 millioner kroner.

REKORD: Meierikvartalet i Lillestrøm blir en helt ny bydel. 20,8 millioner kroner for en leilighet der er prisrekord i byen.
FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail

– Leiligheten har en helt spesiell beliggenhet i 19. etasje, med særdeles god utsikt. Dette er det høyeste boligtårnet i Romerike, så en slik mulighet får man nok ikke igjen på en stund, sier adm. dir. Mathis Grimstad i Stor-Oslo Eiendom i en pressemelding.

Meierikvartalet bygges få minutters gange fra Lillestrøm stasjon. Tomta på 17 mål gir et totalt utviklingsvolum på 75.000 kvadratmeter, noe som betyr 380 leiligheter, 35.000 kvadratmeter næring, og 10.000 kvadratmeter handel/servering. Prosjektet inkluderer tre blokker opp mot 19 etasjer. Ambisjonen til DARK Arkitekter og Stor-Oslo Eiendom er å skape en ny pulserende bydel i Lillestrøm, med et særegent bygulv.

LES OGSÅ: Boligboom endrer bygda for alltid

– Interessen for prosjektet har vært svært god, spesielt har etterspørselen etter boligene. Lillestrøm jobber strategisk med å bygge by og dette vises nå i gode salg og høy absorbsjon i boligmarkedet. Folk vil bo ved knutepunktene og det tar kun ti minutter til Oslo S, noe som er raskere enn for de fleste stasjoner utenfor Ring 2 i Oslo. Vi er veldig fornøyd med at prosjektet har lykkes med å tiltrekke seg den yngre kjøpergruppen, sier prosjektansvarlig Kathinka Lien Augustine fra Stor-Oslo Eiendom.

LES OGSÅ: Den lille stasjonen blir omringet av boliger

– Vi er stolte over å ha formidlet Romerikets dyreste leilighet noensinne. Kjøper vil være anonym, men det er en person fra Romerike som ønsker å bo i leiligheten selv sammen med sin familie, sier Tone T. Johansen hos DNB Eiendom Nybygg Romerike

Det er hittil i år solgt 83 av 135 boliger i prosjektet Meierikvartalet.


Se Estate Play her om hvordan Meierikvartalet fikk bygge 19 etasjer midt i Lillestrøm sentrum:

Estate med podcast
Aktuelt
– Det er mange sinte kreditorer
Aktuelt
Nok et selskap vakler etter eiendomskollaps (+)
Analyse
UTLEIERS ABC – Del 30 – Bilag
Juss
Npro ansetter prosjektdirektør
Karriere
Ikke gå glipp av noe! Meld deg på nyhetsbrev her!
Sitter igjen med millionregning etter eiendomskonkurs (+)
Analyse
Har milliardene – jakter partnere
Transaksjoner
Syndikatene kjøper mest og nå kommer livselskapene
Transaksjoner
Realkapital Investor går for nybygg i Ski (+)
Utvikling

Motta gratis nyhetsbrev fra estate

Få eiendomsnyheter alle hverdager, pluss en oppdatering over ukens viktigste og mest leste saker fra eiendomsbransjen hver lørdag.