Transaksjoner

Solgt for 1,325 milliarder

Skanska Commercial Development har solgt Workplace Oo på Storo til DNB-fond for 1,325 milliarder kroner.

STORKJØP: DNB Scandinavian Property Fund har sikret seg en stor kontoreiendom på Storo.
FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail

Det er fondet DNB Scandinavian Property Fund som nå har kjøpt eiendommen med adressen Vitaminveien 4. Kontorbygget er på ca. 24 000 kvadratmeter og har leietakere som Helsedirektoratet, bydel Sagene, Opera Software og Evolve Business Space.

– Vi er stolte av å ha utviklet et fleksibelt, effektivt og miljøsmart kontorbygg med gjennomprøvde teknologiske løsninger. Som alle våre prosjekter vil bygget sertifiseres til BREEAM-NOR Excellent. Vi har hatt stor tro på prosjektet fra start og igangsatte byggingen uten at leietakere var på plass. Det har vist seg å være en god beslutning og Workplace Oo har blitt godt mottatt i markedet. Vi er svært fornøyde med å ha kommet til enighet med en solid aktør som deler våre verdier, sier administrerende direktør i Skanska Commercial Development, Vidar Stokkeland.

– DNB Scandinavian Property Fund får nå et nytt moderne kontorbygg som oppfyller alle de krav vi stiller, både til beliggenhet i nærhet av kollektivknutepunkt, moderne og fleksibel standard samt miljøriktige kvaliteter hele veien gjennom. Vi gleder oss til å jobbe videre med Skanska i ferdigstillelsen av bygget og videreføre denne fremtidsrettede eiendommen. Dette blir en god investering for investorene i DNB Scandinavian Property Fund, sier administrerende direktør i DNB Næringseiendom, Gro Boge, som vil forvalte bygget på vegne av fondet

Akershus Eiendom har vært selgers rådgiver i transaksjonen. Wiersholm og Schjødt har vært juridiske rådgivere for henholdsvis Skanska Commercial Development og DNB Scandinavian Property Fund.

Byens største boligprosjekt noensinne
Bolig
Nasjonalromantikken blomstrer på taket
Aktuelt
Kan bygge 8300 boliger
Bolig
Bygger 8.500 kvadratmeter i seks etasjer
Bolig
Dobler antall leiligheter i kommunen
Bolig
Les alle PLUSS-sakene ett sted Klikk her!
Skal bygge kontorbygg i Nydalen
Utvikling
Konverterer kontorer til leiligheter
Utvikling
Sommersatsing styrker eiendomsprisene
Aktuelt
Nytt fond jakter halvannen milliard
Aktuelt