Transaksjoner

Solgt for 1,325 milliarder

Skanska Commercial Development har solgt Workplace Oo på Storo til DNB-fond for 1,325 milliarder kroner.

STORKJØP: DNB Scandinavian Property Fund har sikret seg en stor kontoreiendom på Storo.
FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail

Det er fondet DNB Scandinavian Property Fund som nå har kjøpt eiendommen med adressen Vitaminveien 4. Kontorbygget er på ca. 24 000 kvadratmeter og har leietakere som Helsedirektoratet, bydel Sagene, Opera Software og Evolve Business Space.

– Vi er stolte av å ha utviklet et fleksibelt, effektivt og miljøsmart kontorbygg med gjennomprøvde teknologiske løsninger. Som alle våre prosjekter vil bygget sertifiseres til BREEAM-NOR Excellent. Vi har hatt stor tro på prosjektet fra start og igangsatte byggingen uten at leietakere var på plass. Det har vist seg å være en god beslutning og Workplace Oo har blitt godt mottatt i markedet. Vi er svært fornøyde med å ha kommet til enighet med en solid aktør som deler våre verdier, sier administrerende direktør i Skanska Commercial Development, Vidar Stokkeland.

– DNB Scandinavian Property Fund får nå et nytt moderne kontorbygg som oppfyller alle de krav vi stiller, både til beliggenhet i nærhet av kollektivknutepunkt, moderne og fleksibel standard samt miljøriktige kvaliteter hele veien gjennom. Vi gleder oss til å jobbe videre med Skanska i ferdigstillelsen av bygget og videreføre denne fremtidsrettede eiendommen. Dette blir en god investering for investorene i DNB Scandinavian Property Fund, sier administrerende direktør i DNB Næringseiendom, Gro Boge, som vil forvalte bygget på vegne av fondet

Akershus Eiendom har vært selgers rådgiver i transaksjonen. Wiersholm og Schjødt har vært juridiske rådgivere for henholdsvis Skanska Commercial Development og DNB Scandinavian Property Fund.

Byvilla-prosjekt bak Slottet møter motstand (+)
Utvikling
Selger Bygdøy-leiligheter for 35-40 mill.
Bolig
Scandic henter 1,76 milliarder
Aktuelt
Dette skal bli en attraktiv del av Fjordbyen
Utvikling
P-huset Oslo S fikk nei til ny adkomst (+)
Utvikling
Skjer'a? Få med deg alt. Bli abonnent her!
Smarthuskonsern med norsk storsatsing
Karriere
Ukens tips: Rettsvirkning av plandokumenter (+)
Juss
Krangler videre etter milliontvist (+)
Juss
– Jeg har alltid visst at jeg er uskyldig
Aktuelt

Motta gratis nyhetsbrev fra estate

Få eiendomsnyheter alle hverdager, pluss en oppdatering over ukens viktigste og mest leste saker fra eiendomsbransjen hver lørdag.