BORTE FRA TOPPEN: Baard Schumann

Nå kan du stemme på Eiendomsbransjens mektigste

Endelig er det klart for å velge hvem du mener er Eiendomsbransjens mektigste.

Publisert Sist oppdatert

Estate Nyheter lesere skal kåre eiendomsbransjens mektigste. Av 30 personer med stor påvirkningskraft innenfor eiendom, har vi de siste dagene presentert alle kandidatene, og nå er stemmelokalene åpnet.

Trykk her for å stemme på Eiendomsbransjens mektigste!

Stor interesseAlle kandidatene er nå presentert og det har vært stor interesse. Flere tusen lesere har vært inne på artiklene for å sjekke hvilke kandidater som har gjort seg fortjent til å være med på kåringen.

JURYEN: Disse har plukket ut aktuelle kandidater som skal være med i kåringen av årets utgave av Eiendomsbransjens mektigste. F.v. Erling Dokk Holm, førsteamanuensis ved Høyskolen Kristiania, Thor Arne Brun, forlagsredaktør i Estate Media, Peter Malling sr., styreformann og gründer av Eiendomshuset Malling & Co og Mona Ingebrigtsen, administrerende direktør i Oslo Areal.

Årets kandidater er plukket ut av en jury, som har bestått av Mona Ingebrigtsen, administrerende direktør i Oslo Areal, Erling Dokk Holm, førsteamanuensis ved Høyskolen Kristiania, Peter T. Malling sr., styreformann og gründer av Eiendomshuset Malling & Co, samt Thor Arne Brun, forlagsredaktør i Estate Media.

Endelig kommer den mest spennende delen, nemlig hvem som faktisk stikker av med den gjeve prisen. På stemmesiden er alle kandidatene listet opp.

LES OGSÅ: Ble kåret til eiendomsbransjens mektigste – så mistet han jobben

Vi understreker at avstemningen skjer helt anonymt. Stemmegivningen vil være åpen i en uke.

Hvis du er interessert i å lese om kandidatene, så går du inn på linkene til presentasjonene, som er listet opp nedenfor.

Kandidater 1-10

Kandidater 11-20

Kandidater 21-30

LES OGSÅ: – Lokalt nettverk gir makt i eiendom

Powered by Labrador CMS