POPULÆRT: Conceptor Bolig har stor suksess med boligprosjektet sitt i Sætre utenfor Drammen.

Solgte leiligheter for 100 mill den første uka

De første 80 leilighetene i prosjektet Sætre Havn ble overlevert til nye eiere i desember 2018. Nylig ble de 39 leilighetene i fjerde byggetrinn lagt ut for salg, og det resulterte i tidenes salg.

Publisert Sist oppdatert

En uke etter at det fjerde byggetrinnet i Sætre sentrum utenfor Drammen var lagt ut, hadde Frem Eiendomsmegling solgt leiligheter til over 100 millioner kroner, ifølge Drammens Tidende.

Det er Conceptor Bolig som fortetter Sætre sentrum og selskapet har allerede solgt og overlevert de første 80 som var sameieboliger. De 39 som er planlagt nå blir en del av en borettslagsløsning som administreres gjennom Nedre Buskerud Boligbyggelag (NBBO), og etterspørselen etter leilighetene mellom 42 og 142 kvadratmeter har vært massiv. De er priset fra 2,4 til 11,2 millioner kroner og da fristen for å melde forkjøpsretten gikk ut 21. mars, hadde 22 meldt interessenter meldt seg.

Eiendomsmegler Vegard Graff i Frem Eiendomsmegling trekker fram finansieringen av leilighetene gjennom borettslagets andel av fellesgjelden. Ordningen betyr at leilighetene har høy fellesgjeld fremfor høy salgspris. Av de 22 påmeldte fikk 19 kjøpt en leilighet i boligprosjektet, noe Graff er svært fornøyd med.

LES OGSÅ: Bygger flere leiligheter ved vannet

– Vi hadde et krav om å selge 13 leiligheter før man kan begynne å bygge, så vi er godt over dette nivået. Vi har også solgt tre leiligheter til etter at resten er lagt ut på det åpne markedet, sier han til lokalavisen.

Hvis alt går etter planen blir det byggestart før sommeren og da står de 39 leilighetene klare til jul 2020, og innen da håper og tror Graff at de har solgt det meste.

Salgstrinn “Elveparken” er fjerde salgstrinn i en prosess hvor hele Sætre skal utvikles til å bli et moderne tettsted med nye boliger og næring. Det helt unike her er at alle boligene i Sætre Havn, som navnet sier, blir liggende helt i sjøkanten.

Det blir parkmessige områder rundt byggene som knytter sammen eksisterende kvaliteter i Sætre, som for eksempel områdene rundt idylliske Sætre Gård og strand-promenaden.

Powered by Labrador CMS