Utvikling

Bygger 5200 m2 for Rottefella

Fabritius, Profier og Wahl Eiendom skal bygge et nytt kombinasjonsbygg for Rottefella på Kjellstad i Lier.

Rottefella flytter til Lier.
FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail

Det nye bygget blir på 5200 kvadratmeter og blir liggende på St. Halvardsvei øst for E18 i Lier, med god tilgjengelighet til hovedveisystemet. Det er de tre selskapene Fabritius, Profier og Wahl Eiendom som gjennom selskapet Kjellstad Utvikling som står bak prosjektet.

Rottefella AS får et nytt bygg med plass til kontorarbeidsplasser, showroom, produksjonslokaler og lager. Byggestart er i første halvår 2019, med ferdigstillelse våren 2020.

– Vi gleder oss stort til å flytte inn i nye topp moderne lokaler et så sentralt sted som Kjellstad. For en innovasjonsbedrift som Rottefella, er beliggenhet vesentlig både for å sikre rett kompetanse og for å sikre korte leveringstider til kunder. Vi har verdens mest avanserte skibindingsproduksjon, og vi gleder oss til å vise dette frem til enda flere gjennom et bygg som er tilpasset fremtiden. Selvsagt er det også svært motiverende for alle oss som jobber her. Vi er stolte av å produsere produktene våre i Norge, og dette viser at vi også i fremtiden vil gjøre det, sier Torstein Myklebostad, CEO Rottefella.

Kjellstad Utvikling har eid tomten i flere år. Ifølge Fabritius er utbyggingspotensialet for Kjellstad på 14 500 kvadratmeter.

2019 ble et godt år for giganten
Aktuelt
Huskeliste ved revisjon av leieavtaler (+)
Juss
Vil ha enda bedre AI
Tech
Hotellsalg lagt på is
Transaksjoner
Forbereder stengning av Kartverket (+)
Juss
Ikke gå glipp av noe! Meld deg på nyhetsbrev her!
Geilo-investor: – Vi er ved godt mot
Aktuelt
Positiv til utvikling på Ensjø (+)
Bolig
Ukens tips – Leiereduksjoner og leiefritak (+)
Juss
Forventer at gårdeiere stiller opp til dugnad
Nyheter

Motta gratis nyhetsbrev fra estate

Få eiendomsnyheter alle hverdager, pluss en oppdatering over ukens viktigste og mest leste saker fra eiendomsbransjen hver lørdag.