Nyheter

Åpner sitt første hotell utenlands

Lavpriskjeden Citybox har inngått avtale om å åpne hotell i det nye urbane området Porto Franco ved sjøen i Tallinn.

Porto Franco er et nyutviklet område, som åpner Tallinn sentrum til sjøen.
FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail

Selv om Bergen-baserte Citybox foreløpig bare har 3 hoteller, er ambisjonen 10 hoteller innen 6 år og 20 hoteller innen 10 år. Selskapet skal også vokse ut av landet. Målet er å etablere lønnsomme hoteller i de største byene i Europa, og nå har Citybox altså landet en avtale i Tallinn.

– Vi er glade for å åpne opp vårt første hotell i utlandet i Tallinn. Porto Franco har den beste beliggenheten i byen ved havnen og rett ved siden av den historiske byen. Dette blir Tallinn sitt svar på Aker Brygge, sier administrerende direktør Eivind Hjulstad i Citybox.

Porto Franco er et nyutviklet område, som åpner Tallinn sentrum til sjøen. Selskapet Porto Franco OÜ investerer 170 millioner euro i utviklingen, og skal totalt bygge 150.000 kvadratmeter med blant annet kjøpesenter, kontorer, restauranter og hotell i det multifunksjonelle byområdet.

Citybox Hotel Tallinn åpner i juni 2019 i 1. etasje i Porto Franco I-bygningen (resepsjonsområdet), og i 3.-5. etasje får hotellet 270 rom, inkludert enkeltrom, dobbeltrom og 4-personers familierom. Hotellets totale areal er på 8.575 kvadratmeter.

Målgruppen er turister på byferie og forretningsreisende.

– Citybox vil bli et nytt innovativt hotell i hotellmarkedet i Tallinn, og vi er sikre på at hotellet vil være en bidragsyter for å få besøkende. Vi har stor tro på vårt eget konsept, og tror sterkt på at et moderne og nytt budsjetthotell er noe som passer godt med profilen til Porto Franco, sier Hjulstad.

Etter avtaleinngåelse om hotell i Tallinn, samt nytt hotell på Danmarksplass (143 rom) i Bergen og utvidelse i Oslo (totalt 343 rom), vil Citybox ha 4 hoteller med totalt 876 hotellrom sommeren 2019.

 

Ser svært alvorlig på saken (+)
Analyse
Vil utvide kjøpesenter med boliger
Utvikling
Skal drive restaurantene i Munchmuseet (+)
Aktuelt
Boligøya er verdt to milliarder kroner (+)
Bolig
Utleiers ABC – Del 31 – Sted, dato og signatur
Juss
Ikke gå glipp av noe! Meld deg på nyhetsbrev her!
Sammen for å løfte sentrum (+)
Utvikling
Blir partner i DARK
Karriere
Tar omkamp etter å ha blitt dømt til å betale 40 millioner
Bolig
Investor må bla opp etter uklar avtale (+)
Analyse

Motta gratis nyhetsbrev fra estate

Få eiendomsnyheter alle hverdager, pluss en oppdatering over ukens viktigste og mest leste saker fra eiendomsbransjen hver lørdag.