Nyhter

Dæhlie satser mer i Trysil

FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail

Trysil Prosjektinvest AS med Rolf Mobæk og Bjørn Dæhlie, samt Skistar Norge AS, kjøper seg inn i Trysilfjell Hytter AS. Trysilfjell Hytter har siden det ble etablert i juni 2013 vært eiet i sin helhet av Trysilfjell Utmarkslag SA, som består av de største grunneierne i Trysilfjellet.

Les også: Dæhlie møter motstand i Åre

Aksjepostene fordeler seg med 18 prosent på Skistar, og 41 prosent på Trysil Prosjektinvest og 41 prosent på Trysilfjell Utmarkslag. Selskapene samarbeider fra tidligere også om selskapet Trysilfjell Golf AS med samme eierstruktur. 

Daglig leder i Trysilfjell Hytter, Ole Tangnæs, sier på selskapets hjemmesider at han ser frem til å samarbeide med Skistar og Trysil Prosjektinvest om utviklingen av Trysilfjell Hytter. 

Les også: Reitan vil bygge kjøpesenter i Åre

Les også: Dæhlie går for leiligheter på Jessheim

Det første aktuelle området som det skal leveres hytter til er 64 hyttetomter og 36 leiligheter ved Trysil Golfbane. Området skal bygges ut i tre byggetrinn. Reguleringsplanen er til behandling i Trysil kommune. 

Hvis alt går etter planen vil reguleringsplanen være sluttbehandlet i løpet av høsten, og bygging av infrastrukturen til hyttene kan starte slik at de første tomtene blir byggeklare på vårparten i 2015. 

Salget av de første hyttene er forventet å starte rundt juletider 2014, og det vil bli kampanjer i påsken 2015 og utover våren. 

Les også: God gli på fjellet

Les også: Nå kan du gjøre hyttekuppet

 

Dramatisk vending for Blystad-prosjekt
Utvikling
NRP med kjempekjøp i Ålesund (+)
Transaksjoner
Tror på ytterligere leieprisvekst
Aktuelt
Oppkjøp skaper nordisk gigant
Transaksjoner
Ny utleiesjef i Höegh Eiendom
Karriere
Skjer'a? Få med deg alt. Bli abonnent her!
Reitan stakk av med Energiprisen
Tech
Bonum tilkjent erstatning etter smell i luksusprosjekt (+)
Analyse
Gir ikke opp Aker BP
Aktuelt
Slukte BN Bolig
Aktuelt

Motta gratis nyhetsbrev fra estate

Få eiendomsnyheter alle hverdager, pluss en oppdatering over ukens viktigste og mest leste saker fra eiendomsbransjen hver lørdag.