Nyhter

Utvider og renoverer

FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail

I forkant av ski-VM i 2015 blir First Hotel Grand Falun totalrenovert og utvidet. Alle rom blir vesentlig oppgradert og prosjektet skal ferdigstilles i god tid før VM-start i februar.     

– Dette hotellet har alt; møtefasiliteter, spa, treningssenter, svømmebasseng og restaurant. First Hotel Grand Falun blir lekkert, sier Gisle Tangenes, administrerende direktør i Host Hoteleiendom.

Les også: Går mot tidenes beste sommer for overnattingsstedene

Det er søsterselskapet til First Hotels, Host Hoteleiendom, som står for prosjektet. Alle de 153 rommene til First Hotel Grand Falun blir betydelig oppgradert og de fleste får blant annet nye bad. I tillegg utvides hotellet med 37 standardrom og to suiter.

– Hotellet skal ferdigstilles i god tid før ski-VM og arbeidet starter 1. september. Vi vil renovere fløy for fløy og kan derfor holde åpent under hele oppussingsperioden, sier Tangenes.

Hoveddelen av bygningen stod ferdig i starten av forrige århundre, og sist gang hotellet ble utbygget var i forkant av ski-VM i Falun i 1974. 

– Dette er den første av en rekke renoveringsprosjekter for First-hotellene. Vi ønsker å heve standarden på en del av hotellene våre ytterligere og jobber med flere prosjekter samtidig, sier Tangenes.

Les også: Kåret til Norges ledende hotell

First Hotel Grand Falun har svært sentralt beliggenhet og er byens eneste fullservicehotell. Hotelldirektør Jacob Lönnerdal mener det nyrenoverte hotellet blir et betydelig tilskudd til Falun.

– Det er klart at det er knyttet store forventninger til renoveringen av hotellet; her har mennesker overnattet, spist og danset i nærmere 100 år. Dette vil bli et betydelig løft for byen – både for tilreisende, men også for Faluns befolkning. Vi på First Hotel Grand Falun gleder oss stort til reisen videre, sier hotelldirektøren.

Det er selskapet Multi Montage som står for renoveringen og utbyggingen.

Les også: 100 mill i omsetning før åpning

 

Dramatisk vending for Blystad-prosjekt
Utvikling
NRP med kjempekjøp i Ålesund (+)
Transaksjoner
Tror på ytterligere leieprisvekst
Aktuelt
Oppkjøp skaper nordisk gigant
Transaksjoner
Ny utleiesjef i Höegh Eiendom
Karriere
Ikke gå glipp av noe! Meld deg på nyhetsbrev her!
Reitan stakk av med Energiprisen
Tech
Bonum tilkjent erstatning etter smell i luksusprosjekt (+)
Analyse
Gir ikke opp Aker BP
Aktuelt
Slukte BN Bolig
Aktuelt

Motta gratis nyhetsbrev fra estate

Få eiendomsnyheter alle hverdager, pluss en oppdatering over ukens viktigste og mest leste saker fra eiendomsbransjen hver lørdag.