Aktuelt:

FULL FYR: Anders Buchardt holdt foredrag for medlemmene i Ung i Næringseiendom på Fýri.

100 unge eiendomsfolk på studietur på fjellet

Ung i Næringseiendom gjennomførte nylig årets første studietur på Fýri Resort of Hemsedal.

Publisert

Det var sist uke at Ung i Næringseiendom igjen kunne arrangere studietur, etter to års opphold på grunn av koronaviruset. 100 medlemmer tok turen til Hemsedal og Buchardts Fýri Resort. Studieturen var i samarbeid med AB Invest og hotellet som selskapet har utviklet og eier.

Temaet for studieturen var destinasjonsutvikling, og Anders Buchardt, som er eier og arbeidende styreformann i AB Invest, holdt foredrag om å se muligheter og om det å skape en beliggenhet.

Det ble fokusert på viktigheten av å skape en attraktiv turistdestinasjon syv dager i uken. Ringvirkningene av gjester hele uken gir grunnlag for industriell drift som igjen gir arbeidsplasser hele året og sikrer at kompetansen beholdes.

– Turen til Hemsedal var til inspirasjon og en påminnelse om at bransjen selv må bidra for at reiselivet i Norge sikrer sin posisjon, melder Ung i Næringseiendom.

Medlemmene i Ung i Næringseiendom fikk også foredrag fra Richard Taraldsen i Hemsedal 365, Andreas Smith-Erichsen i Skistar Hemsedal, Henric Jacobssen i ESS Group, som er leietaker og driver hotellet Fýri Resort. Den faglige delen ble avsluttet av Aksel Lund Svindal som er medeier i Fýri.

Ung i Næringseiendom har hatt et aktivt første halvår, og arrangerte nylig nettverkstreff hos NREP i Oslo. Det blir også et nytt treff i mai hos Møller Eiendom. Det tar vanligvis kort tid før UiN-treffene blir fulle, men Møller Eiendom-treffet ble fullbooket etter bare 2 minutter og 3 sekunder.

Powered by Labrador CMS