Fra venstre: Thomas B. Bø, administrerende direktør i Bonum, Salman Saeed, administrerende direktør i Bonum Utvikling, Kjell Kristian Olstad, investeringsdirektør i Bonum Utvikling og Anders Bakken Eriksen, akkvisisjonssjef i Bonum. Foto: Girlcrush

Bonum samler selskaper

Bonum øker fokuset på større bolig- og byutviklingsprosjekter, og slår nå sammen Bonum og Bonum Utvikling.

Publisert

Ressurser for søk, analyse, transaksjon og forvaltning vil fremover være samlet, etter en periode med to til dels sammenfallende avdelinger under samme tak. Den nye avdelingen vil ledes av akkvisisjonssjef, Anders Bakken Eriksen.

– Sammenslåingen av ressursene i disse to miljøene er en naturlig utvikling for virksomheten til Bonum samlet sett, og vil gjøre selskapet bedre rigget for fremtiden med en mer effektiv og helhetlig struktur som en samlet investeringsenhet, sier Salman Saeed, administrerende direktør i Bonum Utvikling.

– Vi er klare for å ta fatt på flere og større prosjekter. Endringen vi nå gjør vil strømlinjeforme transaksjonsprosessene ytterligere, og effektivisere intern ressursbruk, sier Bakken Eriksen.

Saeed uttaler at han er ekstremt stolt av det de har klart å bygge opp i Bonum Utvikling – i kompaniskap med Bonum AS. Etter litt over to års drift sitter de igjen med hele 13 prosjekter under utvikling.

Klar for nye oppgaver

Om egne planer fremover sier Saeed følgende: – Med denne sammenslåingen anser jeg nå som et naturlig tidspunkt for meg å ta fatt på nye og spennende oppgaver utenfor Bonum. Jeg er i en privilegert situasjon etter å ha jobbet i denne bransjen hele min karriere, men jeg kommer ikke til å bestemme meg for hva fremtiden vil bringe med det første, og vil bruke tiden frem mot jul til hjelp. Jeg sitter igjen med gode venner i og erfaringer fra Bonum, og vil bli værende i styret til Bonum Utvikling, samt beholde min aksjepost i Bonum Invest.

Saeed som for øvrig også sitter i styret til Norsk Eiendom, samt er leder for foreningen Ung i Næringseiendom, vil bli værende i nåværende rolle ut året og inntil ny struktur for Bonum er implementert.

Powered by Labrador CMS