– Vi er svært glade for at Ann Kristin Aure skal begynne hos oss. Med sin erfaring og kompetanse vil hun bli en viktig ressurs i analysearbeidet til UNION, sier Robert Nystad, analysesjef i UNION Gruppen. Foto: Thomas Bjørnflaten/Nyebiler.no

Går fra Bonum til UNION

Ann Kristin Aure er ny senioranalytiker i UNION Gruppen.

Publisert Sist oppdatert

UNION Gruppen har ansatt Ann Kristin Aure som ny senioranalytiker. Sammen med UNIONs analysesjef Robert Nystad skal hun bidra til å videreutvikle et av landets ledende analysemiljøer innenfor næringseiendom.

– Jeg ser frem til å være en del av et anerkjent selskap som har en sterk posisjon i markedet, og som har vært med på bransjens utvikling siden starten, sier Aure.

Aure har betydelig erfaring fra eiendomsmarkedet, og har tidligere jobbet fem år som analytiker i Malling & Co. Aure har også jobbet med boligutvikling i Bonum. Hun er utdannet samfunnsøkonom fra Universitetet i Bergen, og har vært styremedlem i Ung i Næringseiendom siden 2015.

– Vi er svært glade for at Ann Kristin Aure skal begynne hos oss. Med sin erfaring og kompetanse vil hun bli en viktig ressurs i analysearbeidet til UNION, sier Robert Nystad, analysesjef i UNION Gruppen.

Powered by Labrador CMS