ESTATE-FLY OGSÅ TIL MIPIM 2017: Estate Media stiller med fly for eiendomsbransjen til eiendomsdagene Mipim.

Mot ny suksess for Estate-fly til Mipim

Estate Medias direktefly til eiendomsmessen Mipim 2016 ble godt mottatt av eiendomsbransjen. Tilbudet gjentas til Mipim 2017 – og allerede nå er halvparten av plassene reservert.

Publisert Sist oppdatert

Hvert år samler den årlige eiendomsmessen Mipim i Cannes om lag 25.000 eiendomsfolk fra hele verden. Av disse kommer rundt 600 personer fra eiendomsbransjen i Norge. Mipim har fått status som en viktig møteplass for mange eiendomsaktører og det er mange avtaler, transaksjoner og nye kontakter som realiseres under de hektiske messedagene.

Estate Media har gjennom flere år stått bak større og mindre arrangementer under Mipim. I 2015 lanserte medieselskapet et nytt tilbud sammen med event-selskapet BlackBook, som fikk navnet «Conference in the Sky». I korthet dreide dette seg om at Estate Media stilte med direktefly tur/retur til Mipim, og på veien var det faglig påfyll.

Interessen var stor, og det var derfor et fullt Estate-fly som lettet fra Oslo Lufthavn Gardermoen på vei til Mipim 2016. En rekke aktører var raske til å bestille plass på Estate-flyet til Mipim 2017, og nå har det blitt så mange at halvparten av de rundt 190 flysetene er booket.

GOD RESPONS: – Det har vært stor interesse også for årets «Conference in the Sky, sier Pernille Skard, leder sponsor og marked i Estate Konferanse.
GOD RESPONS: - Det har vært stor interesse også for årets «Conference in the Sky, sier Pernille Skaar, leder sponsor og marked i Estate Konferanse.

– Det har vært stor interesse, og vi kan nå melde at rundt halvparten av plassene er solgt ut, sier Pernille Skard, leder sponsor og marked i Estate Konferanse.

Hun henstiller derfor til interesserte om å ta kontakt slik at man får sikret seg en plass på flyet.

Les også: Eiendomsbransjen inntar Cannes

Daglig leder Trond Valle er også fornøyd med den gode responsen. Han poengterer at flytilbudet faktisk innebærer at en tredjedel av alle nordmenn som er på Mipim samles allerede ved avreise, og at dette gir en unik arena til å skape relasjoner.

– Den første «Conference in the Sky» var en suksess, og det er selvfølgelig hyggelig at responsen er god når vi nå gjentar tilbudet, sier Valle.

Også Estate Media i Danmark stiller med samme tilbud til Mipim 2017. Dette flyet er allerede fulltegnet.

Mipim 2017 løper av stabelen 14.-17. mars. Estate-flyet har avreise mandag og returnerer torsdag den aktuelle uken. Avreise skjer fra GA-terminalen på Oslo Lufthavn Gardermoen, og det er felles transport fra Nice Airport til Cannes sentrum.

Powered by Labrador CMS