Estate Media går i lufta

Publisert Sist oppdatert

Den årlige eiendomsmessen Mipim i Cannes samlet hvert år om lag 25.000 eiendomsfolk fra hele verden, hvorav rundt 600 av disse kommer fra eiendomsbransjen i Norge.

Mipim har fått status som en viktig møteplass for mange eiendomsaktører, og det er ikke få avtaler, transaksjoner og nye kontakter som realiseres under de hektiske messedagene.

Les også: Mangedoblet interesse for Norge

Les også: Ny norsk rekord på Mipim – igjen

Estate Media har i flere år stått bak flere større og mindre arrangementer under Mipim, og til Mipim i 2016 lanserer medieselskapet et nytt tilbud sammen med event-selskapet BlackBook, som har fått navnet «Conference in the Sky». I korthet dreier dette seg om at Estate Media stiller med direktefly tur/retur til Mipim, og på veien blir det faglig påfyll. 

Flyet har plass til totalt 189 eiendomsfolk. Tilbudet ble gjort kjent denne uken, og i følge daglig leder Trond Valle i Estate Media har det ikke vært noe å si på interessen.

– Det tok ikke mange minuttene etter lansering før de første bestillingene kom. Det er tydelig at dette er et tilbud som eiendomsbransjen setter pris på, og vi er glad for at satsningen blir godt mottatt, sier Valle.

Mipim løper av stabelen 15.-18. mars. Estate-flyet vil lette fra GA-terminalen mandag ettermiddag og hjemreise vil skje torsdag. 

– Et naturlig spørsmål vil være at dette fremstår som luksuriøst?

– Jeg skjønner spørsmålet, men svaret er at vi tilbyr fellestransport for en totalkostnad som er konkurransedyktig sammenlignet med alternativene. I pakken inngår rask innsjekking og sikkerhetskontroll, i tillegg til felles – og dermed også miljøøkonomisk – transport fra Nice Airport til Cannes (nærmeste flyplass til Cannes er Nice, red. anm.). 

Valle poengterer også at reisemønsteret til Mipim 2014 ble sterkt preget av flystreiken i mars.

Les også: Flystreik gir Mipim-trøbbel

– De aller fleste fikk utfordringer grunnet streiken. Noen satt fastlåst på flyplassen i Norge på grunn av manglende avgang, andre måtte bruke bil for å komme seg til andre flyplasser i andre land, for deretter å fly videre og noen brukte mye tid og penger på å booke om reisene med nye fly. Og noen ga bare opp og ble hjemme i Norge. Dette la en stor demper på Mipim i år, sier Valle og legger til:

– Nå er det ikke sikkert at det blir streik til neste års Mipim. Men det som er sikkert, er at «Conference in the Sky» vil være en realitet gitt tilstrekkelig antall påmeldinger. Så langt ser det altså veldig positivt ut, sier han.

Les også: Styrker markedsføringen av Norge under Mipim

Les også: Få nordmenn på shoppingmesse

Valle bedyrer at han selv vil holde seg langt unna spakene i Estate-flyet, selv om bildet som ledsager både invitasjonene og denne artikkelen kan tyde på det motsatte.

– Cockpiten overlater vi til pilotene. Ut over det vil vi legge forholdene til rette for eiendomsbransjen på best mulig måte under reisen, og det er i tråd med hva vi ellers forsøker å gjøre, avslutter Trond Valle.

Les også: Tror på tresifret transaksjonsvolum

Les også: – Oslo er underpriset

Les også: Så mye kjøpte utlendingene i fjor

Les også: Krem a la krem koster 90.000 kroner meteren

Les også: – Vi er rentedopet

Les også: Tror 2015 vil overraske oss

 

Powered by Labrador CMS