NPRO-salg i boks

Norwegian Property har endelig sluttført salget av Middelthuns gate 17 på Majorstuen til Veidekke og OBOS.

Publisert Sist oppdatert

Dette er en artikkel fra NE nyheter, som nå er blitt til Estate Nyheter. Redaksjonen.

Kontorbygget, som i dag huser Nordea, er på 33 000 kvadratmeter, hvorav 27 000 er kontorareal. Før jul meldte Norwegian Property om at eiendommen er solgt til Veidekke Eiendom og OBOS Nye Hjem. Nå er alle forbeholdene hevet og den endelige avtalen inngått mellom partene.

Brutto eiendomsverdier i transaksjonen ligger på 700 millioner kroner. Eiendommen er utleid til Nordea Bank Norge til 2016. Det sikrer en god kontantstrøm i perioden hvor OBOS og Veidekke skal jobbe med boligutvikling på eiendommen. Netto yield på leieinntektene for 2012 tilsvarer ifølge Veidekke 6,1 prosent.

– Dette er en unik utviklingseiendom i et etablert og meget attraktivt boligområde, og et av få kommende store boligprosjekter i Oslo Vest. Gledelig er det også at vi nok en gang har funnet sammen med OBOS. Erfaringen fra vårt samarbeid om utviklingen av Sjølyststranda, og andre mindre prosjekter, har vist at vår felles kompetanse og erfaring bidrar til å sikre attraktive boliger og gir positive synergier, sier administrerende direktør for Veidekke Eiendom AS, Arne Giske

Powered by Labrador CMS