OPPKJØP: Kjartan Nielsen Friis (t.v.) i Visma Property Solutions er fornøyd med kjøpet av Arealstatistikk som ble startet av Sigmund Aas og Christian Lorange.

Visma kjøper Arealstatistikk

Siden 2004 har Arealstatistikk bygget opp en database med statistikk og underlagsdata til næringseiendomsbransjen. Nå er selskapet solgt.

Publisert Sist oppdatert

Visma Property Solutions har kjøpt Arealstatistikk, ifølge en pressemelding.

På kundelisten står alt fra investorer, forvaltere, meglere og utviklere av eiendom, samt banker og livselskaper. Data fra Arealstatistikk brukes blant annet i analyse- og strategisammenheng, markedsrelatert arbeid og til verdivurderinger.

– Arealstatistikk har en solid kundebase og sitter på enestående kompetanse. Innsikten de leverer til beslutningstagere innen næringseiendom er svært komplementær til våre øvrige produkter og tjenester i dette segmentet, sier administrerende direktør Kjartan Nielsen Friis i Visma Property Solutions.

Gründerne blir med

Dette selskapet tilbyr fra før løsninger som Fenistra og Create Solutions, som hjelper eiere og forvaltere av næringseiendom med alt fra håndtering av kontrakter, arealer og økonomi.

Arealstatistikk skal fortsatt ledes og drives som et uavhengig selskap, og grunnleggerne Christian Lorange og Sigmund Aas blir med videre.

– Vi blir nå en del av et av Europas ledende IT-miljøer, sier Lorange.

Powered by Labrador CMS